Arkadaşlar arabamı servisten aldım yapılan işlemler;
Baskı balata değişti
amortisör rulmanları değişti (2 takım)
akü değişti
klima söküldü motorları temizlendi kafası karışmıştı, yazılım yüklendi
egzos emisyonu yapıldı yeni kart açıldı
direksiyon mili değişti (ÜCRETSİZ)
4 Jant düzeltme + rot balans yapıldı
motor koruma yapıldı +plastik aksam koruyucu hediye verildi (HEDİYE)
bide aracı çamur içinde vermiştim tertemiz aldım
tüm bu yapılan işlemler 905 TL tuttu ben 800 dedim onlarda zaten çoğu şeyin işçiliğini girmedik dediler ben pişkin pişkin 800 die tutturdum onlarda 805ten 1 kuruş aşağa inmeyiz dediler ve tüm bu işleri 805 TL ye hallettm servisimden çok memnunum![]()
tüm bu yapılan işlemler 905 TL tuttu
805 TL ye hallettm servisimden çok memnunum
yanı ındırım yaptılar??
Güle güle kullan faturayı tarada bakalım![]()
I ' m c a p u l i n g . . .
fren balatalarıda değişecek demiştin , onlar değişmedi sanırım
yinede iyi fiyat.
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
bence hala pahalı...yapılan iş bence cok fazla değil. topu topu ne kadar malzeme kullanmışlar ki Allah aşkına. O yapılan temizlikler filan da bence göz boyamak sadece. Kaç gündür kafanı kurcalıyordu kardeşim geçmiş olsun yine de.
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
120-170 akü (ne taktılar bilmiyorum)350-400 baskı balata seti kafadan 570rakam iyi gibi..Baskı balata değişmişki canavar gibidir şimdi araba..
Yiğit, bence yetkili servis fiyatları düşünüldüğünde çok iyi tutmuş diyebilirim,
Gözünaydın, kazasız sürüşler...
Arkadaşlar debriyaj pamuk gibi ön balatalar için ben değiştirin dedim gerek yok dediler baskı balata 450 rulmanlar 90+90 180 akü 150 jant düzeltem rot balans egzos emisyonu klima söküldü takıldı temzlendi yazılım atıldı baya iş yapıldı nerdeyse bitek baskı balatadan işçilik alındı yani baya indirdiler faturayı yarın alcm ama fiyat çok iyi geldi bana araba canavar gibi debriyaj sanki yok![]()
Bencede çok iyi bir fiyat aslında hayırlı olsun
güzel fiyat gelmiş geçmiş olsun...
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri