Bir ayarý yok Coþkun'cum. Tamamen o mekanizmaya hareketi veren kumanda ile alakalý. Ama sanýyorum kumanda deðiþtirilerek sorun çözülebiliyor.
Bir ayarý yok Coþkun'cum. Tamamen o mekanizmaya hareketi veren kumanda ile alakalý. Ama sanýyorum kumanda deðiþtirilerek sorun çözülebiliyor.
Benim Sürdüðüm Hayatýn Geri Vitesi Yok...Geçmiþimi Sadece Dikiz Aynasýndan Seyrediyorum ; )
Coþkun kardeþ, ben baya bir uðraþtým ama çözemedim. Opel kullanan arkadaþlar bilirler, camý tamamen kapatýp düðmeye 3-4 sn kadar basýlý tutmaya devam edersen sistem tek dokunuþla camý indirip kaldýrýyor. Ayný þekilde iþlemi tekrarlarsan da özellik devreden çýkýyor yani camý açýp kapatmak için sürekli düðmeye basýlý tutman gerekiyor. Ayný þey bizim GP'lerde de olabilir düþüncesiyle denedim ama olmadý. Bu arada kitapçýkta falan yazýyormu hiç dikkat etmedim, belki de biz birþeyi atlýyoruz. Bilen bir arkadaþ varsa yardýmcý olsun.
emotion olsun actýve yada dynamýck..deðiþmiyor hepsinin kapý içindki mekanýzmasý ayný..sadece yazýlýmlan alaklý..bir çok arkadaþ serviste yaptýrmýþtý emotionlarda olan ozelliði bilirsiniz kumandaylan cam açma kapama ayný sekýlde aracýn býlgýsayarýna atýlan bý yazýlýmla oluyo.
onrky
1.4 starjet 95hp
# Fiat Türkiye Kullanýcý Forumlarý Network # |
Yer imleri