kendisi otomatik olarak 1m kadar herhangi bir engel algılandığında öter...engele yaklaştıkça daha sık ötmeye başlar hiç ötmediyse sensör nanay olmuş demektir...:)
Printable View
kendisi otomatik olarak 1m kadar herhangi bir engel algılandığında öter...engele yaklaştıkça daha sık ötmeye başlar hiç ötmediyse sensör nanay olmuş demektir...:)
valla aynı sıkıntı bende de oluyor. yağmuru bırak artık arka sileceği çalıştıramıyorum sağ iç taraftaki sensöre sanırım su gidiyor. derin hafif yumuşak bir bip sesi ve yanında anlamsız başka kesik ötmeler falan duyuyorum. arabadan inip yüzeysel temizledim sildim ama fayda etmedi söküp mü temizlemek gerekiyor acaba?
bende de her geri vitese takdığımda sürekli ötüyordu garantisi olduğu için götürdüm park sensörünün tamamını yenisi ile değiştirdiler..
Bende bir ara kısık ötüyordu sonrada mesafeleri şaşırdı değiştirdiler serviste
arkadaslar benım park sensorum de kırıktı yapıstırmıslar arabama da arkadan tıklanında cıktı yerın den benım sesnsorler orjınalmıs ve tanesı 200 lıra ben de kaskomu yenılıcektım tanponu boyatırken sessorumu de cegıseceklerı soyledıler cok sevındım bunları mını ve mıdı onarımdan yaptırdım kaskonus varsa hakkınızı kulanın :D
Arkadaşlar sensörlerin üzerini örten herhangi bir şey olunca ötüyor. Bu yoğun toz olabilir, çamur olabilir, hatta kışın sensörün üzerine yapışan kar olabilir. Bence böyle bir durumda sensörlerin kablo temizliğinden ziyade ilk bakacağımız yer dış temizliği olmalı.