ben sis farları için çok uğraştım. önce fiat manisa serviste montaj dahil 350 tl dediler. ama düğmenin arka sis farının olduğu yere dynamiclerdeki gibi olmayacağını başka bir yere anahtar yapacaklarını söylediler. sonra bende izmire gittim. bir yerde takımı 260tl fiyat aldım. başka bi yerden pazarlıkla 220 tl fiyat aldım sonra 150 tl ye yan sanayisini buldum. tam 220 olanı alacaktım 3 sanayide aslan oto diye bi yerde orjinalini pazarlıkla 180 tl ye buldum. manisada saim ustama sislerin montajı ve 8000 k xenon montajını 130 tl ye yaptırdım. sis anahtarınıda aracın içinde direksiyonun sol tarafında sigorta kapağının cebindeki delik yere monte ettik. böylece anahtar için başka bir yeri extra delmemiş olduk. en sonuda fiat serviste sarı ampulle 350 tl ye alacağım sisleri xenonlu 310tl + 3 saat zamanla elde ettim.. ben ünlü otoyu bilmem ama piyasayı araştırın derim. istediğiniz gibi olur inşallah..
haa birde taktırdığında sis farlarının yükseklik ayarını mutlaka yaptır çok farkediyor bilgine
Yer imleri