Yolcu koltugu benim aracta da biraz yuksekte. Sonradan bu durum farkedilip, iyilestirici aksiyon olarak yeni bir braket dizayni da uygulanmis olabilir (aractan araca koltuk yukseklikleri farkli ise).
Ancak, asil onemli olan koltugun uzun yolda rahat olmasi ve surucuyu yormamasidir benim icin. Surucu koltugu maalesef pek de rahat degil![]()
1.3 MJ Act 75 HP, 5 lt/100km
Ewet bel desteği uzun yol için awantaj aslında, sıkıldıkça ayarını değişitiriyorsunuz
Sürücü koltuğu rahatsız değil bence ama bi parça sert sanki...
Uzun yolda daha sık inip yürüme ihtiyacı duyuyorum!
Sert olması da iyi belki bilemiyorum ( daha sağlıklı olabilir )
benim de ilk başlarda çok ağrıyodu belim sonradan alıştım ama. koltuk yüksekliği çok deil bence. siz bide focus cmaxe binin koltuk yüksek nası oluyomuş görünminibüsün ön koltuğu gibi mazallah
![]()
ben koltuk konusunda çok hassasım puntonun koltuguna bayide oturdugum zaman hoşuma gitti rahat ettim.Ama ben bindiğim her araçta şimdiki sienamın koltugunu ararım.Özellikle opel astra merivaların yine meganların koltuklarında inanılmaz rahatsız oluyorum.Gp de dynamic de elektrikli bel destek ayarı standartmı? Sanırım konfor pakediyle alınıyor peki standart dynamicde manual bel destek de mi yoktur?
dynamick bel desteğine dair hiç bişi yok ( tabi koltuğunu arkasını yatırmayı saymazsak)
ben eski unomun koltuğunu çok özledim ya. baya yatırırdım koltuğu. şöyle ışıkta gerindin mi arkaya uyuyasım gelirdi. koltukta kendi yerimi çukurlaştırdım ondan mıdır nedir çok rahattı![]()
valla ben bel ağrısından öldüm bittim. koltuğu dimdik yaptım yukarı da kaldırdım. acemiler gibi sürüyorum![]()
Banada garip gelmişti oturmak arkada oturmayıda deniycem![]()
O kadar da problem değil aslında yüksek oluşu.. Bende çok sık kullanırım sağ koltuğu ama 1.85 boyla rahat ediyorum. Tabii yükseklik ayarı ve bel desteği olsaymıştı keşke...
Bu arada Tempramın koltuklarını özledim. Yok bulamadım onun kadar rahatını hala..
ben çok oturdum gayet normal yükseklikte..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri