bu soru şaka mı
sizce çıkamayacak olsa bu araba üretilir mi
turbo var mjette
öyle bir çıkarki aklınız durur
2ye çekince cayır cayır patinaj bile çeker
kafanız rahat olsun
arkadaşlar ben şu aralar kendime FIAT Grande Punto 1.3 Multijet Dynamic 75 hp almayı düşünüyorum donanımı olsun teknik özellikleri olsun hepsii çok güzel ama aklıma takılan birşey var bu motorla dik bir yokuşte kaldığınız zaman artı bide aracta 3,4 kişi olduğundunda araç yokuşu çıkarmı bunu merak ediyorum.bilen gören bana yardımcı olursa sevinirimm şimdidek çok teşekkür ediyorumm...
bu soru şaka mı
sizce çıkamayacak olsa bu araba üretilir mi
turbo var mjette
öyle bir çıkarki aklınız durur
2ye çekince cayır cayır patinaj bile çeker
kafanız rahat olsun
vallahi soruyu okuyunca bende şaşırdım..hangi 2006 dan sonra üretilen arabanın yokuşu çıkmadığı görülmüş![]()
mert arkadaş şaka yapıyor bence
bende 1.4 77 ps var arkadasımda 1.3mjet 75 ps var emin ol yokuşu benimkinden iyi çıkıyor.. çünkü mjette turbo var
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
yokuşta çıkma olayı birazda şöföre bağlıdır mesela ben dik bir yokuşta 3 e kadar yükselerek ilerleyebiliyorum ama aynı yokuşt babam 2 ci vitese takınca araba bayılıp kalıyor![]()
GRANDE PUNTO 1.4 FİRE ACTİVE 77 BG 3K
bende de 77bg benzinli var
aramın içine değil 3 kişi 8 kişi bindirip bildiğiniz en dik yokuşta çıkarırım arabayı
çıkamazsa da yakarım onu
biliyosunuzki m-jet'in turboları yada t-jet'lerin turboları 1750 devirden sonra doluyor, arkadaşın dediği gibide dik rampalarda kalkış düz zemine göre daha zor oluyor, 2bin devire gelmeden hemen kalkış gerçekleşmiyor..
m-jetler için konuşuyorum.. benzinlilerde nasıldır bilmiyorum.
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
gp kullanmada en zevk aldığım rampaları tırmanmak... aracı ilk aldığımda ankaraya gitmiştim. dilovası rampasında öyle ataktı ki oynaya oynaya çıkmıştı rampayı şaşırtmıştı beni gp...
ayrıca bu kadar reyting bu konuya gereksiz bence
vallahi ben bile şu acemi halimde çıkıyorum ve kendime inanamıyorumgerçi benim marifetim değil puntonun marifeti
yok kalkmaz demiyor elbet kalkar, dediğim gibi 1750 den sonra turbosu dolduğu için debeleniyor dik rampalarda..
işte 2binli devirlerde kalkılıyor dik rampalardada, düz asvalttaki gibi kolay olmuyor..
1.4 77 lik benzilde 8 kişiyle en dik rampada sorunsuz kalkarım iddaanz hala geçerlimi
Ama yakmayın aracı yazıktır![]()
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
harbidende şaka gibi bir soru
Güle oynaya tırmanıyor 1.3 16V 75 hp lik bir gpden bahsediyorsunuz hemde mjet turbolu![]()
coşkun mehmet uğur falan yok galiba forumda
onların cevapları da orjinal olurdu aslında
bizim oraların bir tabiri vardır köpek gibi sür yokuşa köpek gibi çeker valla![]()
Yokuşu tazı gibi çıkıyor bundan şüpheniz olmasın. Fazla gaza basmadan bile yokuşta rahatlıkla benzinlileri solluyorsunuz.
Ama dik bir yokuşta kalkış sırasında biraz ağırdan almak lazım, benzinliler gibi değil. Gazı yedirmeden hemen debriyajdan ayağımı çekersem stop bile ediyor. Sercan beyin dediği gibi turbo 1700'lü devirlerden sonra devreye giriyor. Eski benzinli arabamdan sonra sadece yokuşta kalkma işinde biraz acemilik yaşadım puntoda. Ama dediğim gibi yokuşta kalkarken kalkışta biraz ağırdan alarak buna da alışıyosunuz
ilginize tşkler arkadaşlarda saolun..''' ben geçen yaz palio 1.3 70 hp araç kiralamıştım yokuşta durup tekrar kalkmaya çalıştım ama araç olduğu yerde yığılık kaldı geri dönüp hızımı alarak yokuşu zorda olsa çıktık arabadada 4 kişiydik...bu soruyu o yüzden sordum puntoda bu sorun varmı kafamı çok karıştırıyor..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri