Serhat Abi ne bileyim aðzýmdan öyle cýktý ama arabamýn sorunu olduðundan filan deðil. Sen de onca süre boyunca 155 beygirlik, 0-100 hýzlanmasýný 7,8 saniyede tamamlayan bir arabaya bindikten, onun gaza tepkisine alýþtýktan sonra ayný þeyi hissetmez miydiniz? Ýki ay oldu arabamý alalý, henüz alýþamadým sakin gidiþine o yüzden diyorum. Elbet alýþacaðým. Hem ben 4-5 yýl araba filan deðiþtirmemek için aldým bu arabayý. Arabamý 2 ay önce 24500 km de aldým. Þu anda yaklaþýk 28000 oldu. Sence de satmak çok mantýksýz olmaz mý? Veletin tipi yeter yahu, bir kere gözleri þirin bakýyorYalnýz, ön plakanýn olduðu yeri siyah folyo kaplatacam herhalde o zaman daha da güzel görünecek gözüme. Ekonomisine bayýldým eridim bittim zaten.. Ama, Sezar'ýn hakkýný Sezar'a vermek gerekir ki Alfa Romeo 156, 1455 kg aðýrlýðý ve 2000 cc motoru olmasýna raðmen diðer markalarýn 1600 cc arabalarý kadar yakýyordu. ona da çok yakan bir araba diyemeyiz. Bir de standartlarý yüksek bir araba o, 90km sabit hýzla gidince 110-120 ile gittiðinizden daha fazla yakýyor.Tam uzun yol için yaratýlmýþ.
Yer imleri