ne kadar doğru olur bilemem ama şöyle bir deneme yapabiliriz
benim eski bravoda şöför koltuğunun altındaydı bu buton
acaba tarif edilen yerde bulamayan arkadaşlar ön koltukların altına bir baksın taban tarafına bakalım oarada mevcutmu
Olmaması mümkün değil tabi, kaza anında yakıt kesme sensörü 2000 model uno da bile vardı...
ne kadar doğru olur bilemem ama şöyle bir deneme yapabiliriz
benim eski bravoda şöför koltuğunun altındaydı bu buton
acaba tarif edilen yerde bulamayan arkadaşlar ön koltukların altına bir baksın taban tarafına bakalım oarada mevcutmu
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
yeri belli bakmasını bilmek lazım sağ ön kapıyı açın ve kapıdan aracın içine doğru giden elektirik tesisatının hizasında direğin iç kısmında bir plastik parça var o parçanın üst kısmında bir açıklık bulunuyor elinizi attığınız zaman kağuçuksu bir madde gelir elinize işte buldunuz o darbe sensörüdür
o sensör aracın yakıt pompasına giden elektiriği keser genel elektiriğini değil
ve fiorinolar ile yeni grande puntolarda yoktur bu araçlarda o sensörün görevini ecü (motor kontrol ünitesi) yapmaktadır
bunu bizde farkettik. ben sadece devreye almayı soruyorum. Eskilderde orada bir düğme koymuşlar. basınca devreye giriyor elektirik. Ben o anahtarı soruyorum. Yenilerde sensör ecü de ama devreye amaka için olan anahtar nerde? tam belirttiğiniz noktada eskilerde düğme var. On basınca devreye alıyorsunuz.
2006 fire dynamic aracım ben de düğmenin yerini bulamadım.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
torpido gözünün altında kapı menteşesinine yakın plastik var ön sağ koltuğun ayak koyma yerinin sağ tarafında törpüdonun altındaki plastikte ama gözle görülmüyor parmakla hissedebilirsiniz lastik gibi böle kauçuk gibi bi tuş var.
Bir türlü bulamadım kurcalamama rağmen.Resim ekleme şansınız var mı?
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Kitapçıktaki resimden hiçbir şey bulamadım sanki yok gibi.
hocam aradığınız kırmızı bi butonsa, () torpido kapağını açın sağ tarafda aralarda biyerde, geçen torpidoya ışıklandırma yaparken farkettim...
Ah bi bulsam![]()
Arkadaşlar butonu buldum sonunda![]()
Konu krm1983 tarafından (26/07/2011 Saat 16:28 ) değiştirilmiştir.
Resimleri ekledim arkadaşlar.
bu aracın neresi ya![]()
Torpidonun sağ alt köşesi
dedim abi orda diye![]()
Baya iyi yere saklamış adamlar.Bir de düğme deyince kauçuk akla gelmiyorBurada okuduğum yorumların sayesinde buldum
![]()
arkadaşlar 2011 evo da kontak acınca yakısma kesme devrede sag yakıt kesme sensoru fılan gıbı seyler yazıyor hıc mars yok ama bende bulamadım yakıt kesme ıptal dugmesını kıtapcıkta kontak mar konumuna getırıl sag sınayal sol sınyal fılan verılıp kapatılır dduzelır dıor ancak oyle bır cozume ulasamadım yardımcı olabılecek varmı
?
yakıt kesici kaza esnasında veya sert bir cismin üstünden geçtiğinizde devreye girer eski gp lerde sağ torpido altı eşik bakaliti içerisinde bulunan butondur,butona basarak devreden cıkartırsınız bazı araçlarda yeni nesillerde artık airbag ünitesinin içerisindedir, devreden cıkarmak için gösterge sizi yönlendiriyor,ilk önce kontagı acıyorsunuz ekrandan araç kendiliğinden sağ sinyal veriyor sizde koldan sağ sinya veriyorsunuz sonra dörtlü yanar gibi yanıyor siz sinyal kolunu ortaya getiriyorsunuz sonra arac sol sinyal veriyor tekrar sol sinyal veriyorsunuz işlem tamamlandıktan sonra ekranda yanan dörtlü sinyal işareti hızlı yanıp sönme yapar ve yakıt kesiciden devre dısı kalır arac artık aracı calıstırabılırısnız. yararlı olması dileğiyle.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri