Sağol matrox, nerede satılıyormuş bir araştırayım bakalım![]()
o zaman osram silverstar şart olmuş 20 mt ye kadar daha iyi aydınlatma akıda %50 artış sağlayabiliyor ve kaliteli bir ürün 3 ayda patlamıyor
tavsiye ederim
1.3 Multijet 90 hp ve turruncuuu
Tolga
Sağol matrox, nerede satılıyormuş bir araştırayım bakalım![]()
murat bulursan banada haber verirsin değilmi?
DH'den alıntıdır.
bugün gittim silverstar ampul aldım 2 adet.
sadece tek fara silverstar takıp gündüz vakti bir bakayım dedim. cool blue olan taraf silverstar olan tarafa göre neredeyse hiç yanmıyor gibiydi. tanesini 18 ytl ye aldım(H4). cool blue dan daha parlak olduğunu görünce ikisini de silverstar ile değiştirdim.
Ankara carrefour'da olduğunu soyluyorlar.
şu an kullandığımız ampüller de osram yani bunlar ne kadar gidiyorsa onlarda ortalama o kadar gidecektir
ben gece gündüz yakıyorum farlarımı ortalama 1 sene gidiyor osramlar
1.3 Multijet 90 hp ve turruncuuu
Tolga
arkadaşlar ben dun osram silverstar alıp aracıma kendim taktım. herhangi bir sorun olmadı. rengi normal far rengimizden cok az daha acık renkte. bir fark da yok denilebir. taktıktan sonra akşam eve giderken aydınlık yollarda pek fark göremedim. ancak karanlık yollarda gerceçten farkını ortaya koydu. (çiftini 22 YTL'ye aldım)
bende taktırdım ama gece görüşü yok denecek kadar az
abi cool blue ampuller silverstarlara göre daha az ışık verirler üzerleeri mavi kaplı olduğu için ışığı bir nebze kesme yapar buda kırılıp aydınlatmayı zorlaştıra bilir yinede silver star beyaz istiyorsanız mtek yada philps marka tercihimdr
bu ürünler bizde var isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim
Mehmet bende isterim....
Ama benimki sarı olmasın...
unutmaki senin farların ne kadar beyaz olduğu devamlı vurgulayan birsiyim....
Hani şu karda koşan iki çocuklu reklam var ya bembeyaz çarşafı görmüyorda dolanıyor birisi, ha işte orada senin farlar olsa gene aynı sonuç olurdu, okadar beyazsın yani....
(Çokmu yağ çektim ya, sabah sabah uyunamadım herhalde...)
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
ben taktım. 55 WATT mtech beyaz . Stopları da beyz yaptım çok hoş oldu. Gözüm gönlüm açıldı. 130 WATT a karşılık geliyor aydınlatma oranı. Hepsi 35 e maloldu. Bence düşünün.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri