Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
67 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Lastik seçimi

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    175 65 15'' orijinal lastik ölçüsü olan fire active için bence en ideali (orijinali dışında) 185 60 15 dir...
    lastikçide aynı fikirdeydi
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Lastikçilerin fikrine pek katılmam ama, burada hemfikiriz demek

Ç T
    ITALIAN STALLION LeoN48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1011

Seyhun, 185/60/15 ölçüleri yakıt tüketimini de olumsuz etkilemiyor. Dün İzmir-Salihli arası 220 km için 4.4 lt'lik ortalama yakaladım, dönüşte yol bayağı kalabalıktı bayram dönüşü olduğu için, rahat 40 dk dur kalk yaptım sürekli, buna karşılık düşün işte.
    2020... Fiat 500L
    2014... Alfa Romeo MiTo
    2012... Lancia Delta
    2009... Fiat G.Punto

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

batu fes
    batuhann80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 615

Alıntı mustafaf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bridgestone Turanza ER300, 185/60/15 ebat fıyatları 150TL cıvarı...
    +1000...
    tek hatırlatma olarak 88H modeli degil,,88V modeli olacak gözden kacmasın ikisi cok farklı...
    ve mustafa'nında dedigi gibi adac,autobild,autoexpress ten acık ara ödül alan 4 mevsim lastiktir..
    bu firmalar tarafından kesinlikle önerilir olarak belirtilmiştir...
    Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü bu, şan ve şerefle yaşamış olan ecdadımıza karşı büyük bir ihanet olur. Atalarımız, bizlere geniş ülkelerle birlikte hürriyet ve istiklâli de emanet ettiler. Savaşçı ve süvari hayatımız sayesinde yabancıları titreten bir millet olduk. Korumakla vazifeli bulunduğumuz bütün bu emanetleri, adi bir ömür uğruna fedâ edemeyiz. Hepimizin bildiği gibi savaşta Cengaverlerin kaderi ölümdür. Biz ölsek de kahramanlığımızın şanı yaşayacak. Çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır.
    Çİ - Çİ YABGU
    ( M.Ö 54 )

6. Bu mesajı için 2 kişi batuhann80'ye teşekkür etti:

Mert Karaca
    Stalker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 135

195/60/16 ve 205/55/16 ebatlarında ER300 ödül felan almış bir lastik. (her lastik her ebatta aynı randımanı vermiyor demekki) Benim annemin aracında da orj. takılı geldi. 1300 kilo sedan araç bu kadar mı güzel gider yolda dedirtiyor resmen. Bu arada konfor olarak ta gerçekten çok rahat bir lastik, tavsiye ederim.

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

V.Seyhun Akar
    seysey37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    41GC850
    Edilen teşekkür: 219

Alıntı LeoN48 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Seyhun, 185/60/15 ölçüleri yakıt tüketimini de olumsuz etkilemiyor. Dün İzmir-Salihli arası 220 km için 4.4 lt'lik ortalama yakaladım, dönüşte yol bayağı kalabalıktı bayram dönüşü olduğu için, rahat 40 dk dur kalk yaptım sürekli, buna karşılık düşün işte.
    bilgi için teşekkür ederim ..

artk taktırınca lastikleri size detaylı bilgi veririm herkese teşekkürler arkadaşlar..

V.Seyhun Akar
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    41GC850

arkadaşlar aracıma 1 hafta önce 185/60/15 michelin taktırdım önlere kar tipi arkaya energy..gayet memnunum hatta içeriye gelen ses nerdeyse kesildi diyebilirim..herkese tavsiye ederim..

ilker sezgin
    ilkersezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 17

arkadaşlar merhaba .ben de dün michelin 185 60 15 88 H energy saver taktırdım tanesi 175 lira. yanak genişliğini 65 den 60 a düşürdüm zıplamayı biraz azalttı sanki .şu an için çok fazla bilgi veremeyeceğim ama önceki pirelli cinturato taş gibi olmuştu. michelini şöyle bir 10 000 km den sonra sertliğine bakacağız. bu lastiği almamda en büyük etken bir fiat servisinde de zamanında çalışmış bir sevgili ağabeyimizin tavsiyesi oldu. arabanın sert oluşundan dertlenirken onun bana söylediği söz çok etkili oldu. ' tak michelin keyfine bak' dedi.sevgiler saygılar.

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

Alıntı ilkersezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba .ben de dün michelin 185 60 15 88 H energy saver taktırdım tanesi 175 lira. yanak genişliğini 65 den 60 a düşürdüm zıplamayı biraz azalttı sanki .şu an için çok fazla bilgi veremeyeceğim ama önceki pirelli cinturato taş gibi olmuştu. michelini şöyle bir 10 000 km den sonra sertliğine bakacağız. bu lastiği almamda en büyük etken bir fiat servisinde de zamanında çalışmış bir sevgili ağabeyimizin tavsiyesi oldu. arabanın sert oluşundan dertlenirken onun bana söylediği söz çok etkili oldu. ' tak michelin keyfine bak' dedi.sevgiler saygılar.

ilker arkadaşın çok doğru söylemiş
    prelliden sonra bu lastikler sana harika gelecek
    michelin hamur olarak daha yumuşak bir lastik
    yol sesi probleminde büyük ölçüde azalır
    güle güle kullan

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

SERKAN TASKİN
    serkan_gazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tokat
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 73

sormayın valla odertten muzdaribim size sormadım gittim pirelli aldım lastik sağlam ama yol sesi ve sertlik çok üzüyo beni arabanın konforu aldı bazen kafam dönüyo at yumuşak tak die ama çok da ucuza aldım aynı para olsa almazdım sertleşirse atarım gibi geliyo bana

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Michelin Energy Saver serisini kullanan bir arkadaşım lastiğin yol tutuşunun çok da iyi olmadığını söylemişti, doğru mudur? Hani sürtünmeyi azaltırken yola tutunmayı da mı azalttılar Ben hiç kullanmadım tabi, sadece arkadaşımdan duydum...

V.Seyhun Akar
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    41GC850

Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Michelin Energy Saver serisini kullanan bir arkadaşım lastiğin yol tutuşunun çok da iyi olmadığını söylemişti, doğru mudur? Hani sürtünmeyi azaltırken yola tutunmayı da mı azalttılar Ben hiç kullanmadım tabi, sadece arkadaşımdan duydum...
    dün bunu denedim hemen izlenimlerimi paylaşabilirim mükemmel!! viraja sert bir şekilde girdim atıcakmı toplıcakmı merak ediyordum çünkü üstündeki gelen bridgestonelarda inanılmaz savuruyordu..dün michelinlerle ilk defa denedim bunu virajı yedi resmen inanılmaz hoşuma gitti hatta tepkim aslanım benim oldu puntomla gurur duydum )
    tavsiye ederim kesinlikle onun için..

ayrıca sunuda ekliyim babamda 307 var 1.6hdi ondada michelin var aynı şekilde ondada çok memnunum..
    Konu seysey37 tarafından (18/12/2009 Saat 00:32 ) değiştirilmiştir.

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Hasan Ozturk
    htozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 12

Bugün 4 teker değiştirdim..Lassa impetus revo aldım : 185/65/R15..ilk izlenimlerim olumlu..yol sesi önemli oranda kesildi..çukurlara girdiğimde ciğerim sökülürken şimdi yastık efektiyle girip çıkıyorum..yumuşak lastik diyebilirim..michelinden sert te diyebilirim..dunlop benim için bitmiştir..resmen taş gibi olmuştu lasitkler..bu arada tanesi 140 tl'den aldım..

cihan sevim
    cihann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1

Bende arabama kış lastiği takmak için bu hafta çok gezdim. Ama orjinali olan 195 55 16 ölçülerinde bulamadım.Üzerinde şuan Dunlop var.Lastikçi 205 55 16 GT Radial takalım diyor.Sizce nasıl olur..

M.Tunca ERDOĞAN
    35TE022 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 TE 022
    Edilen teşekkür: 28

geçen hafta lastiklerimi değiştirdim,185-60-R15 Pirelli P6 Cinturato, tanesi 115 tlden 6 taksitle. michelin alacaktım ama bunun fiyatı uygundu.. test ettim gayet iyi şimdilik. (çiğli kipanın yanındaki yerden aldım). orijinali 175 65 r15 idi... bu daha iyi oldu,tavsiye ederim

ilker kara
    ik77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 AD3862
    Edilen teşekkür: 137

Alıntı cihann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende arabama kış lastiği takmak için bu hafta çok gezdim. Ama orjinali olan 195 55 16 ölçülerinde bulamadım.Üzerinde şuan Dunlop var.Lastikçi 205 55 16 GT Radial takalım diyor.Sizce nasıl olur..
    valla ben ankarada zor buldum o da geçen senenin malı.senin iş zor marka ürünlerde bulabilirsin ama.

mustafa çelik
    aslam0740 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Burdur
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 185

Lastik konusunda bana kalırsa yanağı yüksek lastik almak daha iyi hem yol tutuşu için hemde konfor için yanak yükseldikçe viraja girdiğinizde yanaktan esneme yaparak arabanın yolda kalmasını sağlıyor, 2. sebepte çukurlara girince eğer ince yanak ve sert girmişseniz lastik gitti demek daha iyi hemen yarıyor lastiği ama yanağı yüksek olsaydı bu direnci yanak emecekti ve lastik sağlam kalacaktı birde ön düzenede faydası var bana kalırsa 80 yanak olasa ben onu takarım tabi ki zevkler ve renkler tartışılmazmış bu benim düşüncem

EREN YALÇIN
    axi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    45 EY 700
    Edilen teşekkür: 247

mustafa abi dikkat ettimde 2 ay öncenin konularını hortlatıp duruyon
    konu tarihlerine dikkat et istersen.. güncel konulara cevap yazarsan daha kaliteli bi paylaşım olacaktır
    _NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    Ben bir Türküm!!!
    Ben;
    Orta Asyadan Türeyen,
    Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
    Ben;
    Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
    Ben;
    Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
    taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
    Ya Siz Kimsiniz ???......____

mustafa çelik
    aslam0740 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Burdur
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 185

kusura bakma eren lastikler konusunda bi araştırma yapıyorumda o yüzden

24. Bu mesaj için teşekkür edenler:

axi

toofun toofun
    Tufan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 46

valla yol sesi olmasın konfor olsun diyorsanız lassa impetus revo 2 alın kesinlikle 60 yanak .elinizle bile ellediğinizde ne kadar yumuşak oldugunu görürsünüz

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon