Çok geçmiş Olsn gerçekten bu nasıl insanlıktır Calısıp Didinip araba al gözünden sakla gelsin 1-2 tane***** arabayı bu hale getirsin Cok cok geçmiş olsn ..
Öğretmene okuldada saygı kalmamışki dışardada saygı göstersinler.Tek suçlu aileler bence.Bizim zamanımızda öğretmenimizin ağzının içine bakardık bize ne diyecek diye şimdikiler nerdeyse bi dövmedikleri kaldı öğretmenini.Büyük geçmiş olsun size.O yazılanlarıda o kişinin babasına göstermek lazım aslında.
Çok geçmiş Olsn gerçekten bu nasıl insanlıktır Calısıp Didinip araba al gözünden sakla gelsin 1-2 tane***** arabayı bu hale getirsin Cok cok geçmiş olsn ..
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
Çok geçmiş olsun görünce içim gitti ama bu olay bnmde başıma geldi malesef evim site içinde + evin garajı var ve hergün üşenmeden garaja koyuyorum işteyken kapalı garajda en köşede yerim yanımdaki arabalar kapılarını açıp kapatırken çarpmasın die sadece 2 saatliğine bi cafeye gittm sonuç tam şöför kapısının yanndaki çamurluğun üzerine eski kız arkdşım şiir yazmış altına osmanlu turası çizmiş imzasınıda atmış oturdm ağladım arabam 3 kapı koca çamurlu boyandı + renk tutmadı kırmızı olunca.. :****( alsaydı jileti beni çizsin öle canım yanmazdı senin durumunu çok iyi anlıyorum tekrar geçmiş olsun.
Yiğit Bey size de çok çok geçmiş olsun.
Bu renk tutmama olayı siyah renkte de sorun oluyor mu acaba?
Servis danışmanı aracın yılına göre boya eskitme yapılır demişti. Model yılına göre renk kodları mı ne oluyormuş.
Renk tutmama konusunda bilgisi olanlar bizimle paylaşırsa çok memnun olurum...
boya tutmaması siyah renkte olmuyor die biliyorum kırmızıda çok duydum ve yaşadım serviste peşin peşin demişti %100 garanti veremyorz die nitekim öle oldu
sen gerçekten azla kurtulmuşsun yıllar önce ben bir alışverişin merkezinin otoparkında arabayı komple çizmiş(tavan hariç boyum yetmediarac sorento idi) lastik havalarını indirmiş sol dikiz aynasını kırmıştım bazı kişilerin canınıda malıyla acıtırsın buda böyle birşeydir umarım ders almışsındır
![]()
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
hoş olmadığının farkındayım ama kimse karşısındakini salak yerine koymasın burada bir ihanet söz konusu olduğunda emin olun hem cinslerim çok daha fazlasını yaparlar ki yaptığımdan asla pişmanda olmadım ben de aldatırsam eğer aracımı gelsin yaksın sesim çıkmaz bu bir dersti.hem yıllar önce yapılmış bir şeydi şimdi olsa yaparmıyım bilemem ??![]()
büyük geçmiş olsun. Şimdiden bunu yapan (çocuksaki eğer) büyüyünce neler yapar kimbilir. İyi aile çocukları bunlar.
Eeee.. Ne demişler "fakiri dövmeyeceksin üstünü başını yırtacaksın" Ama bu laf kendini bilmez ukala fakirler için. Birileri kalkar bu lafı mazlumlarda uygularsa kendi fakir konumuna düşer.
Çok geçmiş olsun. Bide yazı yaşmış ********ler.. Ben Bunları bi yakalasam Bileklerini kırar ceplerine koyarim.. Benim arabayıda çizmişler. Şöför kapısından başlamışlar pagaj kapağına kadar aralıksız çizmişler.. Boyasan bile kapanmıcak vaziyette..
BY Turbo SPORT 150 HP
Valla içim yandı.Yav sırf bu yüzden 2 hafta önce arabamı gri renkte aldım. Yoksa bordo almak hayalimdi ama piyasada bu denli ********ler olduğu için malesef böyle. 2 hafta önce eski arabam bravayı da cazır cazır çizmişlerdi
gecmıs olsun.bu ser*f**lerı allah bıldıgı gıbı yapsın.benım aracıda gecen hafta uc parca derın bır sekılde boya gozukuyor cızmısler ve dunde sofor kapısına vurup kacmıslar.bunlara ne demelı?ınanın arabadan sogudum..yanlız arabaya vurup kacan arabayı buldum gıbı bakalım sorunca ne dıyecek?
inkar edicektir suat inkar etmicek olsa zaten kartını telefonunu falan bırakır halleder..ama nerde bizde öyle insanlar.......
ben oyle bır sey yapsam muhakkak fotografını ceker ve kartımı bırakırdım.vuranda bır bayan dıye bılıyorum.bakalım ne dıyecek.
Suat Bey geçmiş olsun.
Kendi hatamızdan dolayı arabamız zarar görse bu kadar üzülmeyiz. Böyle şeylerle kaşılaşınca insan çileden çıkıyor.
sızede buyuk gecmıs olsun.aynen kendım vursam gam yemem ama maalesef vurup kacıyorlar.arabaya bakmadan,oraları gormeden bınmeye calısıyorum.konuya yarın bır ara fotograf eklesem mahsuru olurmu?
Boyatmadan evvel fotoğraflarını çekip dosyasında bulundurmanız satış esnasında çok yararlı olur, bence ihmal etmeyin.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri