Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Km göstergesinin köşelerinin konsolla buluştuğu yerleri de kontrol etmenizi öneririm.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Forumu araştırınca gördüm, bi yerde bu sesin yaprak nedeniyle olabileceği yazılmış:
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...zir-ses-2.html
Bende de bu ses sadece kalorifer fanını açınca oluyor ve fanı kapatırken ses sanki fana bişeyler sürtüyormuş gibi yavaşlayıp duruyor. Bana sanki yaprak nedeniyle olması daha muhtemel geldi şimdi.
Konu muratokay tarafından (07/01/2010 Saat 16:37 ) değiştirilmiştir. Sebep: Düzeltme
Ön yan koltukta biri varkende geliyormu ses. Bazen ses önden geliyor gibi oluyor ama sorun koltuktan çıkabiliyor onuda dnemeler arasına sokabilirsin.
valla o ses bende 2500 devir civarı geliyor. ön cam difüzörü değişti göstergenin vidaları da sıkıldı servisten çıktıktan 1-2 gün sonra yine başladı ama benim ses sanki ön orta difüzörlerin ordan geliyor kesemedim bir türlü
Koltukta biri otursun oturmasın oluyor. Devirle de alakası yok. Bu ses motor ısındıktan sonra kalorifer fanı açıkken, yani içeriye sıcak hava verirken oluyor, cırcır böceği sesi gibi ve fanı kapatınca dediğim gibi dönen bi fanın dururken bi yere sürtmesi gibi fır fır diye kesiliyor yani aniden değil. Bi ara servise uğrayıp yaprak maprak bişey kaçmış mı kontrol ettiricem bakalım. Yalnız neden sadece sıcak hava verirken oluyor o da ilginç.
Cevaplar için teşekkürler.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri