ortalama 5,7 şehir içi.
Ya bana göre yine fazla gelio sanırım yanılıyormuyum vites değişimim max 2700 filandır 3000 deviri cok nadir görürüm oda 5.vitesde![]()
ortalama 5,7 şehir içi.
İstanbulun havasından sanırım murat cok yakıyo arabaları...
İzmirin havası bı baska kokluyo mubarek![]()
I ' m c a p u l i n g . . .
Ben açıkçası şehiriçi 9lt altına hiç düşmedim.Yalnız Silifke küçük bir yer evden okula gidene kadar hararet ibresi kımıldamıyor bile(800m).
bide aracım daha 8000km de bunuda etkisi olabilir.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
58km 6.0/100 km![]()
Arabam 9700 km de. Geçenlerde 171 km yol yaptım depoyu fulledim 12 lt aldı.Mazotun lt'sini 2,98 den aldım.Km'ye vurunca 0,20 kr yapıyo.Çok yoğun trafikte de kullanmadım.Çok agrasif kullandığım da söylenemez ama diesel olarak çok fazla yakıyor. Önceden 0,175 kr yakıyordu
benim yol bilgisayarı 100 km 7.5 gösteriyor arkadaşlar. 1.3 mjet active... sizce bu yüksek mi?
arkadaşlar ben de arabamı alalı 1 ay oluyor, aldıktan 3 gün sonra Samsun'dan Karabük'e 500 km gittim 85 lira yaktı(3 kişi bagaj full ). Çok yaktığını düşündüm ilk defa dizel araç kullandığım için biraz araştırma yaptım nasıl tasarruf sağlanır diye bu siteden de yararlandım dönüşte aynı yolda daha fazla yükle (4 kişi full bagaj) 65 lira yaktı. Giderken 5,4 gösteriyodu bilgisayar dönüşte 4,7 gösteriyodu. biraz dikkat edince yakıt tasarrufu sağlanıyor. İlk arabam yakıt konusunda memnunum.
https://forum.grandepuntotr.com/gene...-new-post.html
bu konuda 1650 mesaj var yardımcı olur heralde
bu arada dizellerden gelen tüketimler korkutucu düzeyde![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri