Biraz komik olacak ama merak ettim bizim araçlarda havayı içerde döndürdüğümüzde havayı nerden emiyor?
Biraz komik olacak ama merak ettim bizim araçlarda havayı içerde döndürdüğümüzde havayı nerden emiyor?
bir sigara yak anlarsın mert
şaka şaka ben denedim bunu sigara dumanıyla camın ön tarafındaki havalandırma çekiyor
dijitallerde farklımıdır bilmiyorum ama en azından manuel olanlarda böyle
Emekli Moderatör
Konu ABNEW tarafından (04/11/2009 Saat 01:21 ) değiştirilmiştir. Sebep: Siyasi ve argo içerik kurallara aykırı olduğu için silindi
Evet sigara içiyorum ama küllük tertemiz, yerde kül yok, sigara kokmuyor çünkü arabada içmiyorum. Birde bende toz alerjisi var kesinlikle arabanın içi tertemiz olacak. Kullandığım halde arabada sigara kokusuna tahammül edemiyorum. Isıtma için önce dahili açıyorum 5 dk sonra harici konumda hava alıyorum. Eğer camlar buğulanırsa harici konumu tercih ediyorum buğu olmuyor. Soğutmada da aynı önce dahili sonra harici.
konu dönmüş bende bişeyler yazayım bari
bende sigara içiyorum arabada, ama hep en kötü ihtimalle camı aralıyodum
dün durduğu yerde 3 kişi içtik bugun hala kokuyodu iğrenç bi şekilde sonaxın elmalı temizleyicisinden sıktım heryere şuan koku yok umarım geçmiştir
uzun lafın kısası bundan sonra durduğu yerde ve cam kapalı içmicem![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
ya olay sigara konusuna dönmüş ama sigara kullanmayan biri olarak bende araçtan detaylı temizlikle sigara kokusu falan çıkıyormu bunu merak ediyorum...?? 2. el araçların neredeyse % 90 ında içilmemiş her ne hikmetse![]()
![]()
puro kalmadı abi ya parada yok
ben tavanı açıcaktım kokmasın diye ama arkada koltuk ısıtma olmadığı için açtırmadılarleş gibi kokuyo şimdi güzelim araba
aman Ahmeti kızdırmayalım![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
5-6 yıl içtim.
sigarayı bıraktığımda günde 2 paket içiyordum
askerliğin ortasındaydım
sigaraya verdiğim para bir evin aylık kirasına çok yakındı.
yemişim parasını, sağlığım elden gidiyordu.
benim iradem zayıftır.
ben bıraktıysam herkes bırakabilir.
kafasında bırakma düşüncesi olanlara lafım, o kararı uygulamakta çok ta gecikmeyin.
"--herkes sigaraya başlayacak kadar aptal olabilir, ama sigarayı bırakacak kadar akıllı olamaz"
sizde akıllı olan gruba dahil olun.
saygılarımla.
Ahahaha konu almış başını gitmiş, yok mu sorumun cevabını bilen??
sorunun cevabı verilmiş![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri