Geçmiş olsun, benim aynaya da carpmışlardı aynen geri takmıştım ama farkettim ki ayna katlanırken yan cama carpıyor. yani oradaki tırnak kırılmıştı. Kaskodan degistirmiştim aynayı
Bugün aracımı parkettiğim yerde sol aynaya çarpmışlar. Kapak fırlamış gitmiş. Aradım kaldırım kenarında buldum kırık falan olmamış yerine taktım. Mekanizma çalışıyor fakat takıntı yapıyor. Karanlıkta anlayamadım sorunu. Yağmurdan dolayı ıslandı arıza yapma ihtimali varmıdır yada yapmam gereken bir bakım var mı? Yarın kapağı açıp kurulamayı düşünüyorum tabi kapağı kırmadan çıkarabilirsem.
Geçmiş olsun, benim aynaya da carpmışlardı aynen geri takmıştım ama farkettim ki ayna katlanırken yan cama carpıyor. yani oradaki tırnak kırılmıştı. Kaskodan degistirmiştim aynayı
StrucTuraL EngiNeeR
benimde sol aynaya park halinde çarptılar. kapağı kırıldı. kaskoyu aradım değişirsek hasarsızlık bozulur dediler(fiat kasko allianz) boyle saçma şeymi olur benim ne suçum var dedim ama nafile. bizde trafik raporu tuttuk arkadaşla hallettik
Dünyada bir tane dahi çocuk mutsuz olduğu sürece, büyük icatlar ve ilerlemeler yoktur. A.Einstein
geçmiş olsun dostum, hiç üşenme kaskodan hallet.
Geçmiş olsun. Şİmdi normal gibi görünüp ileride sorun çıkartmasındansa baştan kaskodan yenilenmesi en güzeli.
Geçmiş olsun İlker, ben de kaskonla görüşmeni öneririm.Belki hasarsızlık bozulmadan bile değişim olur..
Yarın servisle bir görüşeyim. Takılmanın kaynağı sanırım darbeden değil, sadece ayna kısmı daha önceden kırılmış ve kestirilerek takılmış orjinal değil gibi. Sanki sağ aynadan farklı bir kalıpta. Daha yeni farkediyorumaraç ikinci elden alınmıştı. Bizim activlerde aynada ısıtma varmı arkadaşlar?
İlker, bildiğim kadarıyla active lerde sadece elektrik ayarlı ayna var.Yani buğu çözücülü elektrikli ayna yok...
öncelikle geçmiş olsun kardeşim
birde herkese tavsiyem aracınızı park ettiğinizde aynalarınızı muhakkak kapatın etrafta insan görünümlü orangotanlar çok
dip not olarakta active lerde ısıtmalı ayna yok
Sonuç: Servisle görüştüm. Arka kapak yokken ayna yağmurdan zarar görmezmiş çünkü motoru ayrı bir bölümde kapalı. Kapağın tırnakları kırılmış yedek parçaya sordum yenisi 35 tl dediler. Mevcut şekliyle kullanmaya devam ediyorum.
sol aynaya haywanın biri bir çarptı.
içindeki ayna fırladı, parçalandı ama dağılmadı.
kapaklar sağlamdı.
ben eynayı aldım, koli bandı ile yapıştırdım.
3 gün sonra orjinal aynayı 35 tl ye taktırdım
kapaklar ve mekanizma sağlamdı ama.
önemli bir uyarı:
o koli bandı mavi ayna kapağını felaket bozdu.
ve hiç bir servis tamir edemedi.
siz siz olun kaportaya koli bandı yapıştırmayın
çıkmıyor sonra.
Geçmiş olsun İlker'cim. En ufak bir çizik bile nasıl insanın moralini bozuyor değilmi. En kısa zamanda yaptırırsın inşallah.
ikinizede çok geçmiş olsun arkadaşlar ..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri