garantı ıkı boyu var can....:)lınea agır kalır tonajda
Printable View
verı ve fızıksel olarak agır kalıcagı gercek tabı pılotaj ve motorun cıgerı kı drag dglde sen olsaydın roll olrdu daha da zewk alırdık bende merak edıyorum sonucu hanı ama uzulen taraf ben olmazdım o bı gercek:)
bu arada drag degılde dememın nedenı plotaj daha onemlı plotaj bellı olr bız suanda lınea we puntoyu kıyaslıyoruz onn ıcın dedım yoksa drag roll fark etmez
hmm anlasıldı vıdeo gerek:) galıba
bu arada gecıyrm derken tabıkıde o gecıo bellı bı hızdan sonra ama 110-120 arası arkamda ondan sonrası hardcore:)
:D:D:D:D:D:D:D:D:Dogretsene ...launch control demek ıstedın galıba ama o fayda etmıyo arıza lambası yakmasını ıstıyosan we bayılmasını denemekte fayda war
serdar abi bende atayı geçerim :D
bi süre önce honda accord 2.0 vtec 2009 model
Audi q7 3.0tdi
clk 200 kompressor
c180 kompressor
gibi araçları geride bıraktım :D
punto ıstıyodum pıyasada yoktu 4 ay sıra werdıler t jet ıcın lınea almak zorunda kaldım pısmanmıyım degılım ama puntonunda havası farklı lıneayla saka yapıyorum ısıklarda ınsanlara :):)....bu arada bırsey sorucam t jet motor kullanan arkadaslar aracınız kac kmde we ne gıbı sorunlar cıkardı belırtırsenız sewınırım tesekkurler
herhangı bır kucuk yada buyuk capta arıza cıkaran yokmu aranızda t jet kullanan arkadaslar
Başlığı bir nefeste okudum. Neymiş bizim TJet böyle yahu..! Koltuklarım kabardı yani.
Esas soruya gelirsek, evet hiç arıza çıkmadı henüz, 20 bin km'deyiz..
benım t jet ı aldıgımdan berı 4000km yol yaptım,cok nadırde olsa 0-30 km hızlarda onden bır kayıs-plastık surtmesı sesı gelıyor onuda bır ara servıse gosterecegım.bunun dısında aractan cok memnunum.benım pek hızla ısım yok ama ayagımın altında bastıgım zaman gıdecek bır araba olması ıcın t jet'ı tercıh ettım ve benıde yanıltmadı.
33binde aracım daha hiç sorun çıkarmadı maşallah
Benim radyatör suyu eksiliyordu 6.ay civarı, contalarında birinde gevşeme olmuş değiştirdiler geçti.
Bir de ilk aldığım zamanlar araç "esnek hızlanma" şeklinde hızlanırken silkinme yapıyordu ona da carbon clean uyguladılar bitti. (Yakıt sebepli olabilir demişlerdi...)
arkadaslar t jet olan arkdaslar bu kadar mı hıc sorun cıkaran ozellıkle turboyla alakalı olmadımı ... bu arada yenı cıkacak olan t jet multiair motorla bızım motor aynımı aceba bılgısı olan warmı
Can, benim aracımın 3000km de turbosu değişti sadece.Herhangi görsel bir problem bulamamışlardı serviste sadece tahliye valen şüphelenmişlerdi.Bunun dışında herhangi bir problem çıkarmadı,
Turbo multiair in bizim motorlarımızdan farkı emme sübaplarının kontrolünün egzantrik milinden bağımsız elektrohidrolik bir sistem tarafından kontrol edilmesi.Kağıt üzerindeki farkları ise 15bg lik ekstra güç ve 100km de ortalama 1-2lt kadar yakıt tasarrufu.Eğer uygulamada da bu fark hissedilirse tahminim 2010 Yılında ''Yılın Motoru'' seçilebilir multiair...
peki turbo degistikten sonra aynı randımanı aldın mı yanı performans aynımıydı yururu ..(bunu sormamın nedenı arkadasım golf gti da turbo degısırdı we araba ne aynı torku ne aynı gucu verebıldı suanda serwısten cıkmıyo )
bu arada turbonun degısmesının nedenı neydi
Can aynı performansı aldım kesinlikle.Zaten 17000km dir bu şekilde kullanıyorum.Değişmin nedeni tam olarak anlaşılamadı söylediğim gibi:) Ancak belirtisi turbonun çalışmaması yani güç üretmemesi şeklindeydi,
Golf GTI ın demekki başka bir problemi var ya da montajı doğru şekilde yapamadılar...
anladım buna sewındım cunku genelde turbo degısımlerınde aynı randımanı wermeyen araclar cok oluyo dıye bılıyrm tabı bunda serwısın we ustanın payı cok buyuk