YÜKSEL Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar merhaba,
Aracım 1,3 MultiJet 90 hp Dynamic, 11.100 km de, inanın bu foruma katılmamın ana sebebi yaşadığım yakıt problemini sizlerle paylaşıp, benim gibi mağdurların bulunup bulunmadığını tespit etmek ve yapılması gerekenleri konuşmaktı.
Çoğu arkadaşımız 6 - 7.0 şehir içi yakıt tüketiminin çok olduğunu belirtirken, benim aracımın 11.000 km yi devirmiş olması 10.000 bakımının yapılmış olması (motor açılması vb. durumların artık bu araç için konuşulmaması gerektiğini düşünüyorum.) ve buna rağmen şu anki yakıt tüketimimin 8-8,5 aralığında bulunması sebebiyle zannediyorum içinizde en mağdur benim.
Evet, sabah ve akşam trafiğinin en yoğun olduğu saatlarda yol alıyorum ama bu kadar da olmaz ki...uzun süredir yakıt tüketimi ile ilgili tuttuğum excel tabloyu size göndermek için bir iki deneme yaptım ama msj alanı sınırlı olduğu için istediğim görüntüyü ekrana yansıtamadım.
Bu konu ile ilgili servise danışıp iyi bir çözüm üreten arkadışımız var mı? Yoksa size de bana sözlü olarak ilettikleri gibi araç ağır, ilgili testlerde stepne bile çıkarılarak minimum ağırlık ile ölçüm yapılmakta, bu değler normal vb. gerekçeler mi sunuldu size de.
Çözüme ulaşan arkadaşların bilgileri benimle paylaşmasını rica ediyorum?
Yer imleri