Alıntı kara kız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
uğur bey anlattınız olay susebepten meydana geliyor..arka bagaj kapağını açtığınızda kaputun bittiği va arcın iç kısmına dönen yerde sağda ve solda olmak sartıyla iki adet su deliği var..neden delik var dicekseniz kışın arka cam buhar olupta aşşağıya aktığında suyun kaput iiçinde birikip paslanmaması iin yapılmış bir gider deliği..hatırlarsınız belkı bir çoğumuz şahın doğan kullanmısızdır..bagajda sağda vwe solda birer adet hortum vardır ve zamanla su dolar ve o hortumun ucu bagaj içinden bi delikle dısarıya bağlıdır..aynı şekilde ızım araçlarımızdada o iki deilk o işilevi görür..şimdi diceksiniz araç içindeki buhardan orya su nasıl damlar diye..olay soyle ufuk beyy aracınızı yıkamacıda yıkatın ve arka bagaj kapagını kaldırın..ve camın sağından ve solun dan aşşagıya doğru suzulen sulara bakın buyuk ihtimalle o deilklerden siz aracı kullanırken su gırdi ve bagajı kaldırdığınızda camdan damladı.bircaok kere benimde başıma geldii çok kafa patlattım ama sonunda sorunun nerden geldiğini çözdümm..puntonun bir çok uretım hatalırdan sadece birisi ..ama kesinlikle o delikleri kapamayın..
Teşekkür ederim. Dediğiniz noktaları inceliyeceğim.
Aksam evde olmadıgımdan resimleri koyamadım. Bu aksam koyarım.