buradan bakabilirsin.
https://www.toyoabdulkadirozcan.com/...lari/fiat.html
arkadaşlar lastik havaları kaç olmalı 30 vuruyoruz acaba 32mi olmalı yoksa yük olduğunda arkalar 32 önler 30mu yada normalde 32 yük olduğunda arkalar 34mü? bi yardım edin![]()
buradan bakabilirsin.
https://www.toyoabdulkadirozcan.com/...lari/fiat.html
Konu serdar2362 tarafından (17/10/2009 Saat 14:24 ) değiştirilmiştir.
175/65/r15 için:
önler 35
arkalar 30
olmalı diye biliyorum.
175 65 15'' için önler 32, arkalar 30 olmalı,
Tam yükte ise ön ve arkalar 32 olur.
Arkadaşlar nitrojenle doldurulması standart basınç değerlerini değiştirir mi?
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
genelde 33 ön 30 arka bastırıyorum.. kışın 31 ön 29 arka
Ben 185/60-15 kış lastikleri var ug7+.Arka Ön 32 bastım nitrojen var lastiklerde.Bir sıkıntı çıkarmadı bana şimdilik.
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
Ayrıca benim bildiğim kadarıyla nitrojen basılı lastikler arabadaki sarsıntıları çok fazla hissettirmediği gibi, kaçak olmadığı durumlarda kolay kolay lastik inmez. Lastik havaları aynı kalır.
Bugün 3 saatimi lastikçide geçridiğim için bilgilerim tazelendi![]()
peki lastiğe nitrojen bastırmanın maliyeti ne oluyor? ben lastikçiye gidip havaları kontrol ettiriyorum. sonra da hadi iyi günler diyorum sadeceolay azot basmak olunca bedeli oluyor mu?
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
Elbetteki hava basmak gibi bedava değil. Ben burada 20 TL ödüyorum.
Birde bildiğim kadarıyla nitrojen jantın yamulmasını minimum dereceye indiriyor
elimizde kitap war. fakat aracımı 2. el aldım we üzerindeki orjinal lastik değil 5.000 km önce değişmiş. bridgstone turanza 195/55/16 H lastik war we aracım dizel. söylentiye göre dizel arabalarda motor ağırlığı fazla olduğu için öne arkaya göre en az 2-3 bar fazla basmak gerekiyormuş. servise izmir birmot a gidiyor aracı ne zaman teslim alsam 36 basılmış oluyor. haliyle çabuk.. en son araçta problem war balansı bozuk sanırım dedim naaptılarsa bulamadılar havalara bi baktım 3 lastik 32 arka sol 36 çıktı.. nasıl iş yapıyolar aklım ermiyor biri bana lütfen doğrusu söylesin.. 36 bar basınçla hoplayarak havalanıcak yada yağmurda kayıcak gibi bi hisle gitmekten sıkılmaya başladım![]()
Aramıza hoşgeldin Merve. Ben sürekli olarak 32 bar basıyorum. 36'nın fazla olduğu düşüncesindeyim.
Bu arada İzmir buluşmalarında da seni görmek isteriz. Tanışma bölümünden bize kendini tanıtırsan seviniriz. Keyifli ve aktif forumlar.
kitapçıkta yazıyo
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri