bu özelliği bir çok kişi gibi bende tesadüf olarak keşfetmiştim......
way be ..walla aydınlattığınız için teşekkürler arkadaşlar, bende kitapçıkta okumuştum follow me 'yi , pek üzerinde durmamamıştım, öğrendiğim iyi oldu. bende bi kere aracı parkettikten sonra arkadaşa sellektör yakayım dedim slm vermek için, ışıklar açık kaldı,bende noluyor acaba dedim,buymuşsaolunn
bu özelliği bir çok kişi gibi bende tesadüf olarak keşfetmiştim......
polo vw kendi sistesinde Follow me home güvenlik öellikleri içinde geçiyor
ve söyle diyor karanlık bir otobanda güvende olmak için (sanırım yürümekten bahsediyo)
yada aracınızı park ettiğinizde diyor sınıfında tek araçta olan özellik diye
gülerim ben buna![]()
bunu birkez ayarlayıp sureklı ole olmasını saglayamıyormuyuz bu bazı araclarda oluyor![]()
Ben bu ozellıgı sordugumda servıstekı bayan bana^işinize yaramaz zaten^ demesi baya bı tuhafıma gıtmıstı....
I ' m c a p u l i n g . . .
dobloda var işime yarıyo 2 sefer çekip bırakıyom 2 dk oluyo apaydınlık güzel yani
doğru hatılıyosam benim 2005 palio EL de de vardı bu follow me homme özelliği...
Ben de bugün kitapçıkta okudumda öğrendim geç oldu ama öğrendik![]()
Follow me gerçekten faydalı bir sistem...
Evet... Haala bilmiyenler vardır eminim..
Bende şu an öğrendim iyi oldu![]()
laf olsun diye koymuşlar, karanlık sensörü olmayan araçta ne işi var follow me home un, inerken kolu çek dur sürekli...koysun far sensörü zaten otomatik follow me olur, kapılar açılınca farlar yanar, kapatınca bir süre yanar söner...gerçeği budur
Punto 1.4 S&S Lounge Skydom+ESP Paketi+Sport Kit
Motor çalışmadan yanan far aküyü yer bitirir. Far açıkken çalıştırılan motor akünün çiğerlerini ömrünü bitirir. O yüzden fallow me özelliğini sürekli kullanmayın derim.
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
30 sn den bişii olmaz..
follow me özelliği güzel bir özellik.peki arabaya binmeden anahtarla kilitleri açınca farlar yanıyormu böyle bir özellik varmı.acaba arkadaşlar.evden çıktı akşam arabaya binecez uzaktan kumanda ile merkezi kilit açtık farlar yanıyormu.
Bende geçen hafta park halindeyken 9 aylık oğlumun kucağımda direksiyon ile oynaması esnasında keşfettim bu özelliği. Daha doğrusu oğlum keşfetti diyebilirim. Belki bir işime yaramayacak ama yinede Active Puntomda bu özelliğin olması beni mutlu etti.
activelerde bu özellik yok .sonradan takılıyor . follow me home ( ugurlama karsıla ) araç kapıları kilitlwyince ve kilitleri açıkca ortalama 30 sn açık kalıyo . ben ekstra modül aldım .
Hocam seninkine global açma-kapam diyolar galiba, follow me home şu sellektör yapınca belli bi süre uzunların yanması,benim active bile olmayan 1.3 multijette dahi var![]()
ayrıca her kapıları açıp kapadığından beni follow me etsin istiyorsan ayrı bir kit var onu taktıracaksın ozaman kolu çekmeden yanacaktır her defasında :p
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri