Uzatılmış garanti galiba soygundan başka birşey değil.
2009 arabam için bugün fiyat aldım. +2 yıl için 590 tl dediler. garanti, akü harici herşeyi kapsıyormuş.özellikle sordum uzatılmış garantide fark varmı diye.hayır dediler.aynı garanti kapsamı devam ediyormuş.sadece öncesinde ve sonrasında bakımları yetkili serviste yaptırmak şart. Yaklaşım be bilgilendirmelerinden dolayı Küçükyalı birmot a teşekkürlerimi de sunmadan geçemeyeceğim.
Uzatılmış garanti galiba soygundan başka birşey değil.
Aslında çok yararlı birşey.Arabam dualogic. aracım daha 1. ayında fabrikasyon arıza yaptı.robot garantiden değişti. tatilde cam otomatiğim arızalandı, garantiden değişti. düşünün garanti bitiiğinde çıkacak arızaları.Valla kendi adıma 10 yıl garanti bile olsa hiç düşünmeden yaptırırım.sonuçta elektronik cihazlar.garantim var, kaskom var. aracımın başı ağrısa, hafiften öksürse götürüyorum. kafam rahat.
fiat.com tr den bır alıntı
Doğru söylüyorsun ümit.elektronik işi tamamen şans işi.e benimde şansım ortada.
Bugün sanırım ortalığı karıştırdım biraz. bugün 3-4 yerden garanti uzatma fiyatı aldım, hepside birbirinden farklıydı. hepsinede aldığım fiyatları söyledim.çünkü fiyatı tofaş merkez belirliyormuş, bayiler belirlemiyormuş.fakat bütün bayilerde fiyalar farklı. en uygun fiyatı kırmak 549tl, 2.medos 560tl verdi.birmot 599 tl verdi.
aracımın garantısı bıttı, servıstekı arkadasımla gorustum, garantıyı uzatsammı dedım. boswer gerek yok garantı uzatmaya dedı. servıstekı servıs danısmanı bıle bunu soyledıkten sonra. bencede uzatmaya gerek yok...
Aslında madem garantıyı uzatmamız ıcın bıze o kadar di,l döken Fiat..Aracın fıyatını 300 tl fazla goster 7 yıl garantı de ınsanlar alırken wayy be fiata bak 7 yıl garantı verıyor desınler..Ben aracımı aldıgımda içinde 1lt mazot vardı (kartaş)..Hiç yakışıyormu hadı benzınlık bulamasam sıfır arac aldım dıye elımde bıdonlamı gıtseydım..
Garantı falan hikaye arkadaslar sanayıde bı ustanız olsun herseye bedel...
I ' m c a p u l i n g . . .
Evet Deniz bey in dediği gibi garanti hikaye. Ama Allah korusun araçta kronik bir sorun olduğu zaman cidden faydasını göreceksiniz bu uzatılmış garantinin.
Merhabalar
Ben aracaımı ikinci el almıştım ve haziran 2010'da ilk uzatılmış yılı garantisi bitiyor. Aracı ocak 2010 'da alır almaz 289 TL'ye haziran 2011 e kadar uzattım,
Geçen hafta garantiden aşağıdaki parçalrı değiştirm. Sizce garantiyi uzatmaya değmedi mi?
-Ses geliyor diye Ön amartisor takozları
-Tavanda bir kaç leke sebebiye tavan döşemesini
-Geri vites lambası su alıyordu komple lamba değişim
Takozlar 100 lıra cıvarında
tavan dosemesını degıstırmeyen yoktur sanırım ben dahıl
Geri vites lambasıda cok pahalı olmasa gerek..
ARaba almak şans işi gercekten bı arkadasım gp almıstı ama iç direk renkleri farklıydı ve fabrıka komple boya yapalkım dedıler ve aracı degıstırmedıler daha 20 km deydı
I ' m c a p u l i n g . . .
benim aracımın garantisi de haziran 2010'da bitiyor. şu anda garanti uzatma işlemi yapılabilir mi?
Tarihi geçince bile yapılabiliyor iyi niyet çerçevesinde iyi niyet ise tüm bakımlar serviste yapılmak şartı ile
uzatılmısta problem cıkartabiliyorlar ama hakkımızı aramakta fayda var ben 2. garanti uzatımından ic tavan doseme ve kapı kollarını degisrtriecegim insallah)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri