Coşkun po maxima 5 40 alsam problem olur mu sence
bankacidan ses çikmadi
cihangir hiç bir sorun yaşamazsın merak etme
maxima iyi bir yağ
ben şahsen castrol magnetec kullanıyorum ama
şirketteki tüm kamyonlarda ucuz olmasından dolayı petrol ofisi kullanıorum
ama hangisi daha iyi dersen tabiki edge veya magnetec
petrol ofisinide gönül rahatlığıyla kullanabilirisn
sağol coşkun ilgilendiğin için yarın alırım muhtemelen yağı
tekrar sağol
castrol edge 5-40 turbo diesel.. diğerlerinden oldukça pahalı ama adı üstünde.. dizel aracı olanlar mutlaka kullanmalı bence..
Mükemmel bileşenler; H&R 35mm yay, Bridgestone Turanza er300 195/60r15, H4 Philips Power2 gt 150 Far, H1 Osram All Season Sis, Mtec T10 Park..
dostum ilgin için sağol ama aracım 1.4 fire active
ama son benzin zammından sonra dizel alsaydım keşke diye düşünüyorum
önemli değil hasan po da iyi bence büyük ihtimalle de po koyucam ben biraz daha araştırayım da...
maima 10 40 ile castrol magnatec 10 40 aynı özellikte di mi sentetiklik bakımından
https://www.speedol.com.tr/urunler/k...oryaglari.html
bu linki bi inceler misiniz sizce bilgiler doğru mu
bence dünya lideri Mobil 1 new life 0 40
dünya lideri olabilir ama çok pahalı be kardeşim o.
po ile aynı verimi almak varken niye 3 4 kat fazla para vereyim
arkadaşlar birde 0 40 çıkmış o daha iyi degilmi aceba
Herkese Merhaba;
Konuya Geçikmeli olarak cevap vermek istiyorum. Castrol ve Mobil Kesinlikle tavsiye ederim.Özellikle bu aylarda yağ değiştirecek arkadaşlar için Castrol 0W40 veya Mobil bu yağlar kış aylarında mükemmel yağlama sağlar biraz pahaldır. Ancak son derce memnun kalırsınız. Dizel araçlarda yağ eksilteme normaldir. Ancak tolerans değerleri vardır. 1000 km 100 ml olması gibi bu yağ 'da bir miktar artabilir. Ancak Yakıt ekonomisi ve motor ömür olarak fayda sağlar. artı garanti dışı araçlar için 20.000km yağ değişimi yapabilir bu yağları kullanmak şartı ile ancak ben 10.000km değiştiriyorum. yakıt tüketimim şehir içi 5,5lt ile 5,8lt arasında uzun yolda 4,8lt ile 5,0lt arasında aracımız multijettir.
garantim bu ay bitti. aracım dizel ve castrol edge 5w40 kullanmaya basladım. katkı maddesi yok.
saygılar.
JB German F1 Racing 5W/50 Tam Sentetik 4 Lt Tüm Motorlar
Aşağıdaki linkteki yağın özellikleri süper. Markası sağlam. Modacar'ın işleri de biliniyor. Ama bu yağ bizim 1.3 MJ GP lere uygun mudur?
Şu yağa bir bakın. özellikle kullanan varsa yorumunu bekliyoruz.
JB German F1 Racing 5W/50 Tam Sentetik 4 Lt Tüm Motorlar 652061 - Oto Bakım Koruma
bugün po maxima 10 40 koydurdum aracıma
2.75 kg aldı normal mi sizce
normal değil. 4 litreye yakın koyuluyor, 3.5L den az olduğunu görmedim.
Üzerinde orijinal Selenia var, yağ eksiltme ihtimaline karşılık bagajda bulunsun diye yağ almak üzere geçenlerde Birmot a gittim bana Opet verdi. Zaten arabalarda aynı özellikte olsa bile farklı marka iki yağı karıştırmak iyi değildir diye aklımda kaldığı için huzursuz olmuştum bir de Opetin yağı ile ilgili yazılanları okuyunca huzursuz oldum şimdi, götürüp geri vereyim alırlarsa.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri