Bende ilker beye katılıyorum hatta son iftar buluşmasında ufuk (batuhann80) arkadaşımıza peugeot 207 si olan bir arkadaşla anamur yolunda rampa yukarı hız denemesinden bahsetmiştim ilkinde klimayı kapatmıştım benim araba sanki gaz yemedi gibi peugeot 207 yanıma kadar geldi daha sonra biraz daha dik ve uzun rampada klimayı kapatmadım ve arayı açıp fark attım arkadaşım bile daha beni rampada geçen olmadı iyi gittin ha rampada diye şaşırmıştı nedenini bende bilmiyorum ama gerçekten klima açıkken araca sanki ekstra bir güç geliyor
Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü bu, şan ve şerefle yaşamış olan ecdadımıza karşı büyük bir ihanet olur. Atalarımız, bizlere geniş ülkelerle birlikte hürriyet ve istiklâli de emanet ettiler. Savaşçı ve süvari hayatımız sayesinde yabancıları titreten bir millet olduk. Korumakla vazifeli bulunduğumuz bütün bu emanetleri, adi bir ömür uğruna fedâ edemeyiz. Hepimizin bildiği gibi savaşta Cengaverlerin kaderi ölümdür. Biz ölsek de kahramanlığımızın şanı yaşayacak. Çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır.
Çİ - Çİ YABGU
( M.Ö 54 )
Abı bahsettıgın 207 ınsallah 1.4HDI 70Hp olanlaradn degıldıro aletın 0-100km. fabrıka verısı 15.1sn.
bu arada Kemal Abı bı dahakı bulusmada Ufuk Abı'yle senı bı kaldıralım, sonucunu merak edıyorum
![]()
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü bu, şan ve şerefle yaşamış olan ecdadımıza karşı büyük bir ihanet olur. Atalarımız, bizlere geniş ülkelerle birlikte hürriyet ve istiklâli de emanet ettiler. Savaşçı ve süvari hayatımız sayesinde yabancıları titreten bir millet olduk. Korumakla vazifeli bulunduğumuz bütün bu emanetleri, adi bir ömür uğruna fedâ edemeyiz. Hepimizin bildiği gibi savaşta Cengaverlerin kaderi ölümdür. Biz ölsek de kahramanlığımızın şanı yaşayacak. Çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır.
Çİ - Çİ YABGU
( M.Ö 54 )
merhabalar. daha önce yazdığım gibi , klimalı şekilde ilk kalkış hantal ama daha sonra araba coşuyor. demek ki klima konusunda yalnız değilim. bir nebze sevindim plastro arkadaş da aynı benim gibi düşünüyor. Anamur rampalarını bilirim.hatta size bir olay daha anlatayım; klimayı kapattıktan sonrada belli bir müddet 15- 20 km de araba aynı klima performansı sergiliyor. daha sonra o ataklık geçiyor buyrun buna ne diyeceksiniz. ben arabayı 3.5 yıldır kullanıyorum ataklık ve serilik istediğimde klimayı açıyorum. geçenlerde Çamlıyayla yolunda klimayıbir açtım çok keskin bir virajda 3. vitesde pati çekti.bir de şu konuya değinip bu konuyu araştırmak üzere servis ile irtibata geçeceğim.benim araba geceleri rampada kelimenin tam anlamıyla manyaklaşıyor. 21 km lik ERCİYES dağı, ve hatay BELEN rampalarında yanımda 40 yıllık şöför babam vardı. araba babamın takdirini aldı ve bana dediği' oğlum bu arabaya sen neyaptın , rampada böyle seri çıkan bir arabayı ilk defa görüyorum' dedi. selamlar sevgiler.....
araba babamın takdirini aldı ve bana dediği' oğlum bu arabaya sen neyaptın , rampada böyle seri çıkan bir arabayı ilk defa görüyorum' dedi. selamlar sevgiler.....
bir şey yapmadım baba sadece klimayı açtım demedin inşallah
Aman ufuk ne yapıyorsun 9.kattan atlanırmı hiç
207'nin kaçlık olduğunu bilmiyorum ama dediğine göre rampada çok iyi gidiyormuş herkes şaşırıyormuş bu nasıl gidiyor böyle diye, Ne yalan söyliyeyim benimde aklımdan geçmedi değil ufukla araçları kaldırmak
heeeehe coşkun kardeş aynen benim yazdığım, sonrada senin yazdığın gibi dedim. tekrar edeyim istersen. 'oğlum bu arabaya ne yaptın sen' dedi. ben de dedim ki: baba bu araba manyak bir şey yav.. rampada farklı düzde farklı dedim.
valla bende fire active var klima açıkkende gitmiyor klima kapalıykende gitmiyor yokuşlarda baygın düz yollarda uyuşuk halleri çıldırtan bir araç![]()
aracınız performans tan ziyade az yakıt tüketimine dayalı olarak üretilmiş bir araç olduğu için baygın halleri normal
ama emsallerine göre değişken trübülanslı motoru sayesinde oldukça seri
bende aynı aracı kuıllanıyorum otobanda falan çok rahat 180 lere çıkıyor
ama şehir içinde fazla ataklık aramayın
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri