araciniz oncelikler hayirli olsun. Size yaklasik 65 bin km den beri kullanmakta oldugum, uygun fiyatli ve ödüllü bir urun onermek istiyorum. Ankara'da Samsun yolundaki AKO plazadan en ucuza alabilirsiniz, gecen sene tanesini 70 TL ye aldim, bayide 90 TL idi ve urun rafta 2 ay beklemis taze urundu: hankook centum c720 185/65R15. Urun 4 mevsim ozelligi ile benim icin dogru secimdi cunku yaz-kis TEM otoyolu bolu dagi mevkini geciyorum ve ikinci set lastik alip bunlara da para odemek istemiyorum, zaten kis lastigi alinca onlara da jant almak daha dogru cunku lastigi her seferinde janta tak-cikart yapmak da çemberini deforme edebilir. Hamuru uygun sertlikte ayarlanmis ve yol sesini sonumlemekte yeterli buluyorum. Zaten almanya ADAC testlerinden odul almis bir urun.

https://www.hankooktire-eu.com/tr/product/tire_test.asp

Kisacasi, kendim kullandim ve fiyat/performans neticesinden memnun kaldim. Alirken kore imalati ve taze urun olmasina dikkat edin. Rafta 6 aydan fazla beklemis urun tercih etmeyin. En ucuz lastigi ankara samsun yolundaki AKO plazadan bulursunuz, almasaniz da gidip gormelisiniz.