Arkadaşım hiç düşünme bence güvendiğin bildiğin bir aracı al son pişmanlık fayda etmez içindeki şüpheyle o arabayı sevemezsin keşke demektense vaz geç daha iyi piyasada araban çok bir şey yok zaten
sağlıcakla kal
Printable View
Arkadaşım hiç düşünme bence güvendiğin bildiğin bir aracı al son pişmanlık fayda etmez içindeki şüpheyle o arabayı sevemezsin keşke demektense vaz geç daha iyi piyasada araban çok bir şey yok zaten
sağlıcakla kal
direksyondan hiçte 29 000 deymiş gibi görünmüyorrr..uzak dur arkadaşımm artı o aracın içi nedir oyle arkadaşlarrr .hayvan bağlasanız durmazzz..sakın diyorumm paranızı çöpe atarsınız ...
Arkadaşım km hiç de anlaşılamayacak şekilde düşürülebilyor, ona güvenemeyiz. Ancak fiyat çok düşük. Aynı araç bende de var 24 e falan vermem valla. Çok de yorum yapamadım dolayısı ile.
katılıyorum. sağlamsa kimse o arabayı 23-24'ten aşağı vermez
kardeş hiç yaklaşma, bana eski arabamı 2002 çıkışlı, ilk sahibinden ,hatasız orjinal 78000 de diyerek sattılar renault yetkili servisine göstermiştik. araba 2000 ağustos çıkışlı, 5 parça boyalı ve km si 170000 den düşürülmüş olduğu anlaşıldı ben satarken :) arabayı beğenip heyecenlanınca insan görmüyo çoğu şeyi . amann dikkat et aramaya devam et.1000 lira fazla olsun temiz olsun
teşekkür ederim vazgeçtim ondan. 90bg ve dynamic olan araclara bakıyorum. tanıdığı bildiği olan varsa 0505273968 den bana yardımcı olursa çok sevinirim.
merhaba eger duz vıtes dusunursen bu ılana bır bak.
Fiat > Punto > 1.3 M.jet Dynamic > ORJİNAL DYNAMİK 1.3 MULTİJET PUNTO 2007 6 İLERİ VİTES 90 HP #16923719 - sahibinden.com
Aracin km'sini dusurmek cok basit is. Bunu kendiniz bile yapabilirsiniz, ancak her ne icin olursa olsun bu tip sahtekarliklar yapilmasi son derece haksız kazanctir. Diger yandan km'nin dusuk olup olmadigi konusunda yorum yapabilmek icin araci lifte kaldirip bakmak size bir fikir verebilir. Aracin altindaki metal aksamlarda, egzost ve braketlerde, radyator hortumlarinin baglanti vidalarinda vs. korozyon ve asinmalari incelemelisiniz. Sadece kokpitin yipranmisligina bakip tek basina karar vermek yaniltici olur. Ornegin benim arabam 100 bin km'yi gecti, ama kokpit ilk gunku kadar piril piril. En ufak bir koltuk lekesi, direksiyon simidi yipranmasi veya vites körüğü çatlağı dahi yok. Aracin icine binseniz 0 km oldugunu dusunursunuz. Ama aracim 100 bin km. Bu kadar temiz olmasi tamamen kullanicinin araca nasil davrandığı ile ilgilidir. Araci yipratmazsaniz yipranmaz. Ben hala tek bir balata degistirmedim, ne fren ne debriyaj.
Benzer bir durum benim de kafamı karıştırdı, ikinci araç olarak bir araç aldık, galeriden değil ilk sahibinden iki yaşında alındı, fakat sanayiye bir yere bakım için gittiğimde bu araç hiçte bu km de değil sanki gibisinden laflar edildi, eskiden gittiği yetkili servis işlem kağıdında ise km çok fazla yazıyordu, işte gittiğim sanayide ki dükkan da servisi falan aradı oranın sahibi arkadaş yanlış yazılmış km kağıda dedi arka canı kırılmış değişmiş falan dedi, şimdi benim de kafam karıştı şimdi bu araç kaç km makineye mi bağlamak mı lazım serviste...