ben bunu çok büyük bir sorunmuş gibi lanse etmek istemedim niyetim asla abartmak falan değildi elbette yanlış anladınız beni konuyu açtığıma da pişman olmuş durumdayım memur maaşıyla gerçekten zorlanarak da olsa 24 milyara sadece active modeli alabildim ben ve hemen hemen aranızdan şimdiye kadar kimsenin karşılaşmadığı birde ''sıfır araçta boya'' sorunuyla yüz yüze geldim mağdur oldum ve 7 aydır işi gücü bıraktım mahkemeyle uğraşıyorum=='' https://www.grandepuntotr.com/forum/showthread.php?t=1175''
tam rahatladım derken bu sefer kendime şahsi zevk olarak sorun yaptığım şeyleri bu güzel forumda sizlerle sohbet ederek paylaşmaya okumaya yardım almaya çalışıyorum..zevkler kişiye göre değişir,ben kapılardan gelen hoparlör vızıltısını kendime sorun etmiyorum mesela bu da benim için çok gereksiz bir problem fakat size gereksiz gelen bagaj filesi olayı benim için benim tercihime göre önemli bir konu elbet kişisel tercihleri tartışmak şu an yersiz olacaktır..

kısacası rahatsızlık duyan arkadaşlar için bu bagaj filesi konusunu açtığımdan dolayı kendilerinden çok özürdiliyorum kusura bakmayın...modlardan da konuyu kilitlemelerini rica ederim

her ne olursa olsun çok büyük mahkemelik sorunlarla karşılaşsam bile ben bu arabayı çok severek aldım ve hala da çok seviyorum...teşekkür ederim.