Serdar maleser bu duruml GP oldukça fazla . Acaba başka araçlarda bu böyle mi bence bu kadar değil arkadaşlar bizler sıfır araç alıyoruz neden ? sorun çıkmasın diye herkez 10 yıl arkana bakmazsın dediler kredisi bitsin bak bakıyormuyum arkama
Serdar maleser bu duruml GP oldukça fazla . Acaba başka araçlarda bu böyle mi bence bu kadar değil arkadaşlar bizler sıfır araç alıyoruz neden ? sorun çıkmasın diye herkez 10 yıl arkana bakmazsın dediler kredisi bitsin bak bakıyormuyum arkama
Valla arabayı yeni aldım henüz, forumda da yeni üyeyim. Genellikle yazılanları okuyorum bazen abartan arkadaşlar var. Tabii ki insan kendi arabasını çok değerli bulur, en ufak birşeyde huylanır hemen. Arabanın hakkını yememek lazım. Diğer arabalarda da durum böyledir. Bizde 2001 Bravo var fazla ses yok açıkcası rahatsız edicek kadar. Daha önce Vw polo vardı ondan ufak tefek sesler geliyordu, arkadaşımda yeni Punto aldı onda daha önceden Cmax ve Polo vardı yine ufak tefek sesler geliyordu. Benim takıldığım genelde tıkırtı sesleridir. Sanırım bu süspansiyon ve lastiklerle alakalı.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri