Bence şansınızı önce servislerden yana deneyin.Malum aracınız yeni servis dışı kurcalatmanız durumunda garanti kapsamı dışında kalabilir ve servisler malum en ufak şeyde bahane arayabiliyorlar,garantiye ihtiyaç duyduğunuzda para vermek durumunda kalabilirsiniz..şehirdışına çıktığınızda farklı servislerin kapısını çalın mahcup olacak hiçbir durum yok herşey satana kadar olmamalı belki servisinizin atladığı bir durum var.arkdaşın dediği gibi sert plastik.ancak bu sertliğe bu kadar ses gayet bşarılı taş gibi esneme sıfır.çok kafaya taktıusanız 3m uygulaması yaptırın biraz tuzlu olabilir ancak işi çözer diye düşünüyorum.bende de direksiyon kutusundan ses geliyor nerden geldiğini biliyorum fakat yaptıramadım.ancak çok kafaya takmazsanız onu bile duymuyorsunuz.sıkmayın canınızı dünya malı.bir de atalardan kalma bi görüş varbi nebze içinizi ferahlatabilir parçalar yeni olduğundan yerine oturma alışma durumu olabilir diye düşünüyorum.birde jant kapaklarımız diğerlerinden farklı .ilk görüşte plastik kelepçe kullanmayacağız diye sevinsek te ses yapabiliyorlar ancak bu tabii biraz uç bir ornek.camlar açıkken alt geçit vs duvara yakın yerlerde giderken nadiren duyulabiliyor.davlumbazlar da ses yapmaya müsait duruyor kanaatimce.
Yer imleri