Banada Öyle Gelmişti İlk gördügümde uFacık resmen kaputun yarısı Boş gibi geliodu muhtemelen bi sorun yok Fire motorlar böyle abi .
akadaşlar Fire Dynamic 1.4 aracımın kaputunu açtığımda bir çok parçası eksik gibi geliyor. Elinizde resim varsa eklermisiniz karşılaştırmak açısından....
tşkler
Banada Öyle Gelmişti İlk gördügümde uFacık resmen kaputun yarısı Boş gibi geliodu muhtemelen bi sorun yok Fire motorlar böyle abi .
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
bis motoru gibi![]()
Problem yok, bende ilk önce öyle bir tepki vermiştim, kaç senedir kaputtan içeri bakınca asfaltı görebildiğim bir araba ile karşılaşmamıştım.
buyur dostum..bis motorumuz =) dıştanda bis e benzetmeye çalıştım nasıl olmuş![]()
Konu Romeo_er2 tarafından (14/02/2012 Saat 03:40 ) değiştirilmiştir.
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
ii Güzel İşteaslan Gibi Fire Motoruu
![]()
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü bu, şan ve şerefle yaşamış olan ecdadımıza karşı büyük bir ihanet olur. Atalarımız, bizlere geniş ülkelerle birlikte hürriyet ve istiklâli de emanet ettiler. Savaşçı ve süvari hayatımız sayesinde yabancıları titreten bir millet olduk. Korumakla vazifeli bulunduğumuz bütün bu emanetleri, adi bir ömür uğruna fedâ edemeyiz. Hepimizin bildiği gibi savaşta Cengaverlerin kaderi ölümdür. Biz ölsek de kahramanlığımızın şanı yaşayacak. Çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır.
Çİ - Çİ YABGU
( M.Ö 54 )
aslan bis'in içinde![]()
![]()
oğulcan heralde aramızda senin kadar motoruna sadık,onu seven biri daha yokbenim torkum gönlümde
![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
resimde sol tarfta poşetin icinde bir şey var nedir acaba
xenon farların balastı(su teması olmaması için poşetledim)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
görünüşte küçük gibi gözükebilirde aslında aslan gibi gidiyordur
ne güzel tertemiz motor.
tozdan çamurdan benim kaput içinde hiç biş gözükmüyor![]()
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
Motorun kirli görünmesi hiç problem değil dert etme. Pis kalsın işi görüntü değil çalışmak onun. Bir kaç defa yıkatmaktan başıma kötü işler geldi de. Düzeltene kadar canım çıktı.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri