tek salladığı o değil ki dikkatli okuyun özellikleri. sallamasyon çok :D
Printable View
tek salladığı o değil ki dikkatli okuyun özellikleri. sallamasyon çok :D
herkesde bi sallamasyon zaten netteki arabalarda geçen bi arkadaşa araba bakıyoduk adam hasarsız hatasız yazmış servise gittiimizde arabanın 3 kapısnın tamponların kaputun deiştiğini tavanın da boyandıını gördük ve klima da çalışmıyodu... :)
turbo falan demiş daha cok sallamıs arkadaslar
arkadaşlar benimde cruise control maceramı anlatayım.eskişehir serviste açtım ben bu konuyu usta eğitim için bursaya gideceğini söyledi ve beyin numaralarını falan yazdı aşağı yukarı 1 ay sonra geri cevap geldi kusura bakmayın sizin beyinde maalesef yüklenemez yurt dışında açık geliyomuş ama beyin değişmesi lazım bide üstüne kol dedi orda yattı.daha beteri benim bu işten vaz geçmemi sağlayan servis müdürüyle konuşurken düz vites arabada cruise kontrolü napıcaksın sağlıklı olmazki bi tek otobanda işe yarar gerisi seni yorar dedi.düşündüm haklı otomatik vitesle gaz pedalıda devreden çıkıyo beyin ne kadar devir vericek ne zaman vites küçültecek ayarlıyo biz yokuş yukarı çıkyoruz vites küçülttük hoppaaaa çıktı devreden en basiti sonrada valla peşinden pek koşturmadım benimde ufak hikayem bu oldu sadece kolla kesinlikle bitmiyo bunda bende dahil sanırım herkez hem fikir.
Merhaba Arkadaşlar,
Opel Corsalarda bile tek bir kol değişimi ve program yüklemesi ile gerçekleşen bir işlemin GP de olmamasını açıkcası sindiremiyorum. Daha önce düz vitesli CC sistemli Astra kullandım. kullanım çok basit frene basmadıkça devreden çıkmıyor. gerektiğinde debriyaja basarak vites değiştiriyorsunuz. hızlanmak istediğinizde gaza basıp hızlanıyorsunuz. gazdan ayağınızı çektiğinizde tekrar sabitlenen hıza düşüyor düğmeden kapatmadıkça veya frene basmadıkça sabit hızda gidiyor. debriyaj ve vites değişimini manuel olarak yapıyorsunuz. tecrübeyle sabit.
kolu değiştir programı yenile yola devam. neden yeni beyin gerekiyor? mevcut beyinde gncelleme yapmıyorlar. bu kasmanın ve belirsizliğin nedeni ne? motor, şanzuman ve paralel olarak da beyin aynı veya benzer yazılım kullanıyorsa hiçbir engel algılayamıyorum. tüm araçlarda ithalat yapan distrübitör araçta kullanacağı konfigürasyonu belirler. örneğin corsalarda ccs var ama hillholder yoktur. esp asr hba gibi güvenlik opsiyonları astrada türkiyeye gelir corsa da gelmez. ama cruise control dediğimiz özellik çok basit bir eklentidir. bu iş türkiye distrübitörüne kadar gider. kolu takarsınız ama yazılım desteği için distrübitör desteği şarttır. dizel veya benzinli duologic janzuman opsiyonu olan modellerde bu işin anlattığımdan bile basit olduğuna herkesle iddiaya girerim.
GP siparişimi vermeden önce 3 bayi ile görüştüm hepsi araçlarda böyle bir opsiyon olmadığını söyledi. üst sıralardaki bir tercih nedenimiz olmadığından ccs den vazgeçtik. ama olsa hemen taktırırız.
Kolu geen arkadaş daha sonra ne yaptığını yazmıyor yeni beyin veya program gelmiş mi sistemi çalıştırabilmiş mi? tanıyan yok mu arayıp konuşsa bu biraz daha netleşse.
Saygılar.
Güntaç
Bence 90 ve 95liklerde beyin gerekmez diğerlerini pek incelemedim mesela benim arabada otomatik vitesin soketleri var boş boş duruyor. Sonra deri ısıtma sisteminin tesisatı bile var hız sabitleme neden olmasın anlamıyorum.
şimdi en son ne oldu arkadaslar cruise control takılmıyor mu bu arabalara.. buugn golfu olan arkadas yarın 206 ytlye cruise kontrol taktıracak. servisi aradıgında servis sadece kola işlem yapacakmıs brde on gosterge panelinde led eklenecekmiş .. bizde bu durum naısl oluyo yada olacak biz aktıracakmıyız yahu net bişey bilen varmı
cık bundan da bi sonuc cıkmıyacak anlasılan bugun arkadas 200 ytl ye cc taktırdı. ww lerde hazırmıs demmkki tesisat. neden bizde hazırr deilki
arkadaşlar en son durum nedir??
beyin geldi mi italyadan???
valla çok hararetli bir şekilde okudum tümünü fakat sonuç yok... ne olacak şimdi??? :)
Beyler sıfır 407 hdi comfort modelınde yoktu ancak alt yapısı varmış satıcı sadece ekstra kol takılarak oldugunu soylemıstı biz bu ozellıgını ve park sensorunu esentıyon olarak almıstık kol takmada 200lıra cıvarıydı.
Eger puntolarda boyle bır sıstem olsa bır sekılde sıze soylerler ve haberınız olurdu.En ust modelınde olsa emınımkı sistemin alt yapısı olurdu demekkı turkıyede araclarda koymamişlar
Ertan Bey bu konuda oldukça çaba sarfederek sonuca çok yaklaşmış, bir gelişme olmadı mı? bunca zaman içinde hiç bir açıklama veya sonuç yazmamış. benim gibi bir çok kişinin merakla beklediğini düşünüyorum.
Bu konuyla uğraşan arkadaşlar lütfen bu konuda olumlu veya olumsuz somut bir netice versinler. Hiç olmazsa beklentiler son bulur.
yeni yazılım olmadan olumsuz. 1.4 120 beygir spor versiyonlarla beraber yeni yazılım gelir ve CC olursa bu yazılımın içinde, emotion ve belki dynamiclere takılabileceğini düşünüyorum.
arkadaşlar bütün yazılanları okuyorum hep bir umutla bekliyordum ama artık umudum kalmadı,keşke olsaydı şu arabada cc denen zımbırtı ya, arabamın bu eksiğini görünce inanın şaşırıyorum, ya türkiyeye nasıl gelmez ya en azından opsiyon olarak, ben bu tofaşın stratejisini anlamış değilim, ondan sonra millet sağda solda yazıyor fiat arabalarından uzak durun diye şimdi fiatın ne suçu var, tofaşın kafası hala kuş serisinde, geliştiremedi bir türlü kafayı, yazık ya her ülkede olan en basit düzenek ülkemizde yok, türkler CC anlamıyor diye mi koymuyorlar yoksa hep söyleniyor ya vergisi mi yüksek:) :)
Bence tamamen pazarlama taktikleriyle ilgili bir olay bu.Ama şuna da eminim ki Fiat yanlış pazarlama taktikleri kullanıyor.Hatta belki de pazarlama nedir onu bile bilmiyor desem belki yeri olur...
Volkswagen ve Skoda otomobillerde sacece sinyal kolunun değişmesi ve yazılım güncellenmesiyle cc takılabiliyor. gp lerde sinyal kolu üzerinde değil ama mantıken yeni bir cc kolu ve yazılım güncellemesi ile olması gerekiyor. sistemin çalılma prensibi zaten çok basit ve tamamen yazılım ile ilgili. Teknik eleman ve bilgi yetersizliği tüm Türkiyen'nin sorunu diye düşünüyorum.
https://img166.imageshack.us/img166/...ilancn4.th.jpg
eee peki bu konu ne oldu sanırım hala bi haber yok
ya bişey olacagından değiil yani keske olsa ama bi kol lazım o kolun on hazırlıgının olması lazım bide yazılım lazım
cpook mu zor
Yabancı bir fiat forumunda gördüm fotoğraflı olarak. Adam Stilo' suna löp diye takıyordu Cruise Control ü. Kol alıyor, sonra direksiyonun orada sokete monte ediyor. Soketteki takacağı yerleri renkleri herşeyiyle fotoğraf çekmiş göstermiş. Detaylı okumadım ama öyle başka yazılım falan da uğraşmıyordu.
Konuyu baştan sona okumadım ama kısaca yazayım.
CC için kablo tesisatı muhtemelen vardır bu durumda aynı sis farı gibi sis farı olamyan araçlarda bile sis farı tesisatın hazır olması durumu( ki yoksada kablo çekilir).
Gerekli manzemelerde CC özellikli sinyal kolu ve debriyaj sensörü( sensör dediğime bakmayın duy gibi bişey debiryaj pedalının iç tarafına takılıyor debriyaj basıldığında CC'yi devreden çıkarıyor)
Birde bu özelliğin ECU'dan açılması gerek yurt dışında veya opsiyon olarak CC özelliği olan araçlarda ECU'da CC oluyor sadece bu özellik kapalı oluyor açılması 30sn. Kısaca yapılması gereken işlemler bunlar.
Versiyon olmadan hiçbir şey yapamıyoruz maalesef!!! Kılım bu konuya kilitleyin bu konuyu :):):)
ehueu sakin ol dostum her şeyin bir çözümü vardır. italya'daki gp lerde cc olduğuna göre zor bir işi olmasa gerek. panik yapmayın. ileride hediye olarak bile verilebilir.
yahu arkadaslar bu kadar konusuyoruz,bu kadar istekliyiz gp mize cc taktirmaya, resmi, bir yetkili aciklama yapsin..yeter artik
Hediye olarak cruise takacak Fiat öyle mi? Önce 2-3 satır olayının ve direksiyon aydınlatmasının arkasında dursun. Bu kadar insanı mağdur etti. Trajikomik olan da bazı servislerin en azından aydınlatma olayını bedava çözerken, bazılarının ise tınmaması.
yazıların hepsini yüzeysel olarak okudum. Anlaşılan halen daha kesin bir sonuca varamadık ne takılabildiğinden ne takılamadığından eminiz. Imkani olan arkadaşların denemelerini beklemekten başka yapıcak birşey yok.
Küçük düzeltme yapayım, alınmayın lütfen!
GP lerde CC kolu, sinyal kolundan ayrı olarak bulunmaktadır. Yani cc özellikli sinyal kolu diye bir parça bulunması söz konusu değildir.
Debriyaj sensörü diye de bir şey yoktur. CC ile kullanırken vites değiştirmek mümkündür ve debriyaja basınca CC devreden çıkmaz. Ne zamanki frene bastınız fren pedalının altındaki stop lambası sviçinden sinyal alarak devreden çıkar.
Babamın passatında da var Cruise. Debriyaja basınca yani vites değiştirince de devreden çıkıyor. Örneğin bir rampayı çıkıyorsun ve 100 e bağlamışsın cruise u. Ama rampa 5 inci viteste çıkmak için müsait değil. O zaman 4 e alıyorsun ve RES tuşuna basıyorsun. Araba 4 unu viteste de bir önceki SET değerine ulaşmak için veriyor gazı. Debriyaj sensörü mantıksız değil.
Mercedes range rover cayenne marka araçlar kullandım. 2 si otomatikti (range rover cayenne) cc gaz veya fren pedallarına dokunulduğunda devreden çıkıyordu. mercedes (s serisi) manueldi onda fren gaz debriyaj 3 ünden birine basman yeterli oluyordu devreden çıkması için.
Bende Cmaxten örnek vereyim...
fren ve debriyaja basınca devreden çıkıyo
gazdan etkilenmiyo mesela 120ye sabitledim otobanda gidiyorum sollamaya çıkıcam gaz veriyorum geçip gazı bıraktığımda tekrar 120ye dönüyo.
birkaç gün önce siparişimi verdim 120 hp siyah skydoom spor ve konfor paketli, fakat kafama takılan bir konu satıcının söylediği hız sabitleme sistemi ve far sensörleri olduğu idi. bu doğrumudur yoksa öylesine mi söylendi acaba. çünkü arabanın donanımlarında yazmıyor bu.
bu konu hakkında fiat a e-mail atacağım.
daha önce soğukta dizellerin çalışmaması ile alakalıda mail atmıştım, bana döndüler gerçi soruna tam manasıyla bi çözüm bulamadılar amöa gene de ilgilenmeleri-dönmeleri iyi bişi.
en azından yetkili birisinden öğrenmiş oluruz konuyu.
bu sitede bu konununda link ini vereceğim, bu kadar insanın problemlerine kayıtsız kalmayacaklardır diye düşünüyorum.
yaw ben bu meevzuyu daha öncede açmışım, ama olumsuz cevaplar yazılmış hep.
takılabileceğine dair benim umudum kalmadı.
zaten fiat ın ineternet sitesi diyalog sayfası bakımda olduğu için atamadım,
bu konuya olumlu çözüm bulana helal olsun gerçekten
ii akşamlar.
Konu sanırım perte çıktı :(
Geçen Kartaş' ta sordum Sedat Usta' ya. Kendisi çok ilgili ve araştırmacı birisi. Bizzat kendi merakı sebebiyle araştırmış ve takılamadığı neticesine ulaşmış.
yahu bu kadar zamandır konusuluyor bir FİAT yetkiliside cikip demiyor ki takılır veya takılmaz...bizim arabamızın tek esksiği cc sistemi..fiat takmıyorsa bile bir şekilde takılıyordur diye dusunuyorum, arabayı riske atma pahasına taktırıcam bulursam