Boost iyidir![]()
Yılda yapılacak km. 10.000in üzerinde ise multijet değil ise benzinli de iş görüyor...
Ben km. yapamıyorum..1 depo benzini 1 bazen 1.5 ay kulanıyorum...Ayda multijetten yapacağım 30-40 tl. benim için çok da önemli değil...
Bu yazdıklarım bir aracı 3-4 sene kullanmayı düşünen için geçerli...
Eğer uzun süre kullanılacaksa dizel fazla fazla kara geçirir..
Boost iyidir![]()
bence verdiğiniz parayı birköşeye yazıp daha kaliteli araçlara bakın. bende 2009 punto var, dünya kadar problemi var. yaptırmıyorum durumum yok. servisler bilgisiz, ilgisiz, hiç birşeyi garantiye sokmuyorlar. babamda 2000 model opel astra var ben bildim bileli ona biniyoruz hiç sorun çıkarmadı araba hemde hiç. sadece rutin bakımlar.
puntodaki sorunları yazıyım ; direksiyon, korna bozuldu, silecekler çalışmadı, debriyaj seti değişti. kıl tüy sinir bozan bir sürü işlem. sıfır alıyoz kafamız ağrımasın diye, ikinci el bi alma alsaydım daha az zaman kaybım olurdu, daha az strese sahip olurdum. saygılar.
Harun yaşadığın sorunlar gerçekten üzücü ama şunu belirtmek istedim.Yakın 2 arkadaşım biri 2007 de biri 2008 de olmak üzere astra aldılar.2007 model elektrik arızaları yüzünden 1 senesinin 2 ayını serviste yatarak geçirdi parça beklemekten.2008 model olan ise kışın sunrooftan sıpır sıpır su almaya başladı tüm iç döşemeler filan sen düşün.teyzemin corsasının arızalarını yazsam bitmez.ondan opel,pegeuot da hiç arıza yokmuş denemez ve daha byük sorunlar yaşayanlar da var.Sanırım senin şanssızlıgın biraz servislerden kaynaklıyor.İlgili bir servis olsa sorunların halledilmeyecek şeyler değil çünkü.keşke yaşamasak ama oluyor.
2008 model active garande punto 90 mjt aracım var inanın izmir sabuncu belinde birçok aracı(ki isim yapmışmarkalar)tabiri caizse tokatlıyor tam bir dağ keçisi gibi ve şimdiye kadarda hiç bir problem yaşamadım yeniden almaya kaksam yine mjt yi tecih ederdim belkide daha yüksek bir bg gücü olabilirdi105,120 gibi bravo mjt olabilir bundan önce opel corsam vardı ondan çektiğimi bir Allah biliyor ha şunu da söylemek lazım bu bir şans işidir.Saygılar.
rampada mjet düzlükte fire =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
90 lık multijet derim kendim fire kullanıcısıyım ama keşke multijet 90 lık alsaydım kesinlikle süper bi araç hem yakıt hep performans
Bu araba işi biraz şans işi sanki harun abi bende 2009 Fun aldım 7 aya yaklasık kullanıorum tık demedi biyeri MASALLAH ne motordan ne bi yerden bi tıkırtı ses Allaha şükür Cok mmnunum .
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
bence bu serı 2 araclarda bırcok kronik sorun gıderıldı...
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Ertug belkide Öyledir bilmiyorum ama deri direksiyon deri vites kalite Göstergeler kalite hissi uyandırdı aslına bakarsan bende keske gögüsde biraz daha yumusak bi malzeme kullansaardı cok daha iyi olurdu..
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
Jetçiyiz hocam![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri