walla bendede fıre motor var ve bencede cok eleştiri yapılmış...daha once eskı kasa 2005 p5 beygır puntom vardı ve daha hafıf ve 95 beygır oldugundan performansı elbette buna gore daha ıyıydı ve kedi gibi kaçıyordu...başlarda bende fıre motor 77 beygır 1 ton araba nasl olucak dıye dusunurken kullandıkca zevkını almaya başladım...benım düşüncem su; eğer şehiriçi kullanıyorsanız fazlasıyla yetıyor...yerı geldı 2008 ford focusu peşime taktım 2007 gp fıre motorla..tabı hızımız en fazla 80 e kadar cıkıyordu yogun trafıkte makaslar falan...ama banada kalırsa performans acısından zayıf araba zaten fıre motorun bole bı amacıda yok! tutup t-jet performansı beklersen bu senın bı absurd durumunu gosterır.sorsanız fıre alırmısın bırdaha? ben bunu ıkıncı el daha 6 aylıkken be 2500 km de aldım cok temızdı dıe ama sıfır alcak olsam tabıkı starjet alırım(artık yok gercı starjet uretımı)...multıjet konusunda bılgım yok servıs masrafları cok dıyenler var onun ıcın bıse dıemıcem...ama fıre motor bu kasaya bu paraya bence beklentılerı tamamen karsılayan bı arac! gelsın benzınlı fıesta polo nasıl ıtınayla ıcınden gecıyorum hepsının gorsun!