arkadaşlar bişey diyn delircem![]()
Arkadaşlar bugün aracımın göğüsündeki lamba ışığı yandı bunun ampul patladığında yandığını biliyordum.Eve geldim sağını soluna baktım baktırdım hiç yanmayan ışık yok heryer sağlamBu ışık neden yandı zaten sürekli yanmıyor bazen yanıyor 15-20 sn sonra sönüyor baya bi sonra tekrar yanıo
GPlerimizin başka biyerinde daha lamba varda ben mi bilmiyorum ?
Parklar+sinyal+uzun+kısa+fren lambaları+sis lambası+geri vites lambası bunların hepsi sağlam yanlız bi tek çakmağığın kenarındaki yuvarlak ışık yanmıyor ondan da kaynaklandığını sanmıyorum....
arkadaşlar bişey diyn delircem![]()
ben de cok merak edıorum sarı lamba ısaretınden bahsedıorsun sanrım.benım de 2 defa yandı su ana kadar, calıstıırırken yanıo kısa bı sure sora sonuyor...
enes..
yazılım hatası olabilir.. benede yapıyordu
Yasin plaka lambalarına da baktın mı?
Arkadaşlar aracı çalıştırırken bile yanıp sönmesi normal değildir! Aracınız çalışırken mutlaka ufak bile olsa herhangi bir yerden şase alıyordur yada ampullerin biri zayıf yanıyordur. Akü gücü yeterli kalmayıncada kısada olsa uyarı veriyordur.
Birde bagaj içindeki ampulüne park sensörün varsa sigortasına bak.
Plakalar sağlam
Bagaj içine bakmadım bitek ora kaldı zaten park sensörüm varda lamba nerede park sensöründe anlayamadımArkadaşlar aracı çalıştırırken bile yanıp sönmesi normal değildir! Aracınız çalışırken mutlaka ufak bile olsa herhangi bir yerden şase alıyordur yada ampullerin biri zayıf yanıyordur. Akü gücü yeterli kalmayıncada kısada olsa uyarı veriyordur.
Birde bagaj içindeki ampulüne park sensörün varsa sigortasına bak.Birde herhangi bir yer patlak olsa sürekli yanmaz mı bu ikaz ışığı nie hemen sönüyo ?
Konu byasin tarafından (05/07/2009 Saat 11:34 ) değiştirilmiştir.
tavan lambası cakmak ve bagaj lambası aynı sigortada. Benimde başıma gelmişti. Şase yapıyorsa komple sistem gider. eğer diğerleri sağlamsa sadece çakmak lambasının led i dir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri