There are two Mustafa Kemals; one is flesh-and-bone Mustafa Kemal who now stands before you and will pass away. The other one is you, all of you who will go to the far corners of our land to speand the ideals which must be defended your s if necessary. I stand for the nation's dreams, and my life's work is to them come true.
+1000
Bütün herşey kapalı iken de çok hızlı bir şekilde açmayı deneyin kapıyı ne ler oluyorBen esas daha çok şeyden rahatsız oluyorum. içerde otururken (camlar kapalı) birinin kapıyı hızla kapaması, hissetiseniz insanın kulak zarlarını bile zorlayan bir basıç oluşuyor. Ben Trasporter ın sürgülü kapısını bile kaparken aynı şey oluyor. Bütün camlar kapılar kapalı iken hızla sürgülü kapıyı kaparsanız çok acayip bir basıç oluşturuyor. hatta bazen kapanmayıp kendini geri ittiriyor.
En kısa zamanda deneyecem bende bunu.Hadi hayırlısı bakalım.
Katılıyorum,mühendise ayıp etmişiz![]()
arabada bulduğum her kusura servis bi bahane uyduruyor.geçen hafta arabayı servise bıraktığımda kapılardaki kapanma sorununu ilettim ve bana yazdığım nedenden dolayı olduğunu söyledi yani iç basınç sorunuymuş.sizlerin yazdıklarını okuyunca anladım ki bende keklik gibi inanmışım.arkadaşın uyguladığı bant yöntemini bende deniycem neden diğer arabalardaki gibi kapı kapanmasında o tok sesi duyamıyoruzz..
Valla ben bu kapı kapatılması yüzünden bir çok arkadaşımla tartışıyorum. Araban ammada kıymetli falan filan tepki veriyorlar! Hasta bir insanım ben onun için en son kimseyi bindirmemeye karar verdim![]()
benım dükkanın kapisı acılıp kapanırkende aynı hava basınc sorunu yasıyorum demekki mütayit de düşünememiş![]()
valla benim aracın butün kapılarında var araç daha 8 aylık ama hala sürücü kapısı kapanmıyo kolay kolay..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Kumaş bant ve konu ilk msjı sorununu çözer.
bant zaten var ama ona rağmen sürücü kapımda bi anormallik var üşenip baktırmadım hala..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
plastik veya kumaş bant farkedermi? bende plastik bant var pek bi etkisini görmedim
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Her lavobodan çıkışta pamtolonumun kemerini, hey yola çıkışta emniyet kemerimi takarım.
mükemmel bi laf.
çok güldüm,
bundan sonra her ortamda söyleyecem.
ilk söyleyen arkadaşın diline sağlık.![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri