Merhaba,
Ben de yeni Puntoculardanım.
Arabanın el kitapçığını yarısına kadar falan okudum ama aslında daha fazla kurcalayarak birçok şey öğrendim
Teknik olduğunu düşündüğüm birkaç konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum
1. Araba boşta ve mesela düz bir yolda kırmızı ışıkta beklerken sanki ara ara biraz fazla titriyormuş gibi geldi. Klima falan da kapalı tabiiBu normal mi, neden olabilir acaba?
2. Anlayamadığım bir noktada, ön konsoldaki merkezi kilit ile bütün kapıları kilitledim, ama arka kapılar dahil her kapı -ben kapı kilitlerini yine aynı butonla açmadığım halde- içerden direk açılıyor. E, o zaman merkezi olarak kilitlemenin ne manası kaldı?
3. Bir de bu vites değiştirme devirleri konusunda herkesten birşey duyuyorum.Fire Dynamic 1.4 77HP benzinli için kaç devirde vites değiştirmek en ekonimik olur?
Teşekkürler.
Yer imleri