TÜRKİYEMİN YOLLARINDA lassa lassa lassa...
bi sitede;
nokian lastiklerin sessiz olduğunu öğrendim
görevli arkadaşa PM attık. benim lastiklerle aynı ebatta (175/65/R15) lastikleri yokmuş. bunun karşılığı olan 185/60/R15 yada 195/55 R15 verebileceğini söyledi.
bu rakamlar doğrumudur?
benim lastiğin karşılığı bu rakamlarmıdır?
sessiz lastik araştırmalarım sonucu:
1-nokian
2-continental
3-michlen energi sawyer
lastiklerin sessizliği ile ünlü olduğunu duydum.
bende oldum olası yerli malı yurdun malı zihjniyeti ile lassa ya sempatim vardır. atracta ve miratta modellerinin ebatları benimkine uyuyor ama impetus serisi daha beğeniliyo sanırım. impetuslarda aynı nokianlar gibi ebatlarda var.
naaaaaapmalı?
TÜRKİYEMİN YOLLARINDA lassa lassa lassa...
valla ben de çok kararsız kaldım çıkmaza girdim alamıyorum ya. Ekonomik de düşünmek gerek. 185 65 15 takacaktık 60 yanak önermiş lastikçi. daha iyi mi oturuyor lastik acaba?
Elinde 60 yanak vardır 65 yoktur.... Vatanımın en büyük sorunu her konuda uzman bulunması zaten. Elin gavuru 65 orjinaline koyduysa vardır bi hikmeti bence.
yanakları delinesice adam ozman![]()
Arkadaşlar,
Benim takıldığım konu şu.
Bu gün lastik havalarını kontrol maksadıyla benzin istasyonuna gittiğimde, önler için 32 ayarladım fakat lastikler hava almadı. Daha sonra başka bir istasyona giderek önce havalarını gördüm ve şaştım lastik basınçları tam 44 idi. Basınçları indirip ön 32 arka 30 olarak tekrar şişirdim. Bu yeni araçlarda hep böyle mi yoksa benimkinde mi bir sorun vardı.(araç henüz 1 aylık) Gerçekten meraktayım. Selamlar
ilk alındığında fazla basmış olabilirler.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri