birdgestone b 250 lanet bir lastikle geldi..
Bana Continental marka lastik verdiler memnunum lastiklerden bugüne kadar..
birdgestone b 250 lanet bir lastikle geldi..
Lanet okutacak bir lastik de değil yahu...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
ben birdgestone dan çok memnunum.
Michelin Energy i tutmasada şimdilik idare ediyoruz.
Fakat bi 5000 daha götürsün bakacaz artık çaresine...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
bendekiler dunlop
Fiat Grande Punto 1,3 Multijet Active E.Kırmızı +......+......+......+......+
Conti, fena değil açıkçası...
bridgestone b250 :B
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
conti yi serviste aksesuar lastik vs ile ilgilenen bir abi var o telefonda konuşurken duydum baya övdü diğerlerine göre(standart lastikler)
bende de continentaL vardı. seri ismini tam hatırLamıyorum açıkcası ama, asfaLtta çok iyiykem maaLesef kışın ankarada çok zorLuk yaşattı bana. hani iLLaha kar-buz degiL ama ısLak zeminde biLe zorLandığım yerLer oLdu.
şuanki mevsimi baz aLırsam güzeL, memnunum 8O
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
banada pirelli lastikle geldi eğer lastikler değişmezse bu arabayı almam dedim
ellerinde tek punto vardı ondada dunlop vardı pirelli olmasında dunlop a razıyım dedim yarım saatte onları söküp benim GP ye taktılar![]()
Bridgestone b250 açıkçası bende pek beğenmiyorum ama idare ediyoruz
bendekiler dunlop çok memnunum. ama değiştirecem ebat büyütüp bridgestone torenza alacam. bu lastikte güzel kullanan arkadaşlar çok memnun
Bendekide bridgestone ve ben çok km yapmış değilim ama şu ana kadar memnunum.Daha kötü lastiklerle kullandığım oldu yani birtakım araçları.
b250 ilk fırsatta değiştirecem inş.
bendede b250 var ne ortalama bir frende bile bazen abs devreye giriyor veya kavşaklarda dönerken arabanın burnu arkası oynuyor o yüzden hiç memnun değilim:bansign:
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri