depolarınızda kaçak var yada motoru cartlatarak kullanmayı seviyorsunuz galiba.. bir depo ile 400km yapmak her kalkışta patinaj ve devri hep 4000 lere dayayarak oluyordur herhalde.. hız göstergesini devirip, ardından en sıkışık trafikte saatlerce kullandım yalnız kesinlikle 500km nin altına indiremedim.. gayet tatminkar kullanırım şehiriçi +şehirdışı bu güne kadar ortalamam 750 lerde yada biraz üstündedir.. 5000km de bir hava filtresi değiştiriyorum haftada bir lastik basınçlarını kontrol ediyorum yakıt tüketiminden çok memmunum..

Alıntı muusti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar düzgün kullanımdan bahsediyosunuz.lütfen biri bana açklayabilir mi düzgün kullanımın ölçütü nedir.benim ortalama yakıtım 7.0 altına düşmüyor.
Ic(anlık tüketim) açıkken ne kadar yaktığınızı kontrol edin bir süre sonra alışkanlık yapıyor nasıl kullandığınız hakkında fikir sahibi oluyorsunuz.. daha sonra sizin için en verimli kullanım tarzını seçebilirsiniz.. turbo gecikmesi istemiyorum anlık tepki istiyorum diyorsanız zaten 6,5-7 civarlarında yakıyor..