Hayırlı olsun, iyi seçim brc.. zaten fiat yetkili srevirleride brc öneriyor.
Atiker taktırıp sıkıntı yaşayanda duymadım ama yine de brc daha iyi sanırım.
Abi profil fotosu sana mı ait ? 45 göstermiyorsun valla ,maşallah !!!
Hayırlı olsun, iyi seçim brc.. zaten fiat yetkili srevirleride brc öneriyor.
Atiker taktırıp sıkıntı yaşayanda duymadım ama yine de brc daha iyi sanırım.
Abi profil fotosu sana mı ait ? 45 göstermiyorsun valla ,maşallah !!!
arkadaşlar kolay gelsin. valla bende tüp olayına geçmeyi düşünüyorum. ama artvinde biraz sıkıntılı oluyor. burada sadece atiker var ve aldığım fiyat peşin 1.150 tl iş bankası kredi kartına 1.270 tl 10 taksit diyorlar.
brc erzurum çimenlerden aldığım fiyat ise 10 taksit 2.100 tl.
bu durumda tüp taktırmak için batı illerine mi gitmemiz gerekiyor. bu civarlarda tüp taktıran arkadaşlar varsa ne kadara yaptırdıklarını yazarlarsa sevinirim. herkese iyi forumlar dilerim
kadaşlar servis bugün aradı problemin lpg den kaynaklı olarak subapları uzattığını silindir kapağına zarar verdiğini contalarla beraber toplam masrafın 1750 tl olduğunu söylediler şoktayım.neyapacağımı bilemiyorum siparişi verdirip yaptırsammı yoksa böle sürsem mi?değiştirirsem bir daha aynı problem olur mu dedim olabilir dediler.değiştirip aynı sorun tekrardan çıkarsa arabanın parasını geçecek.aracı böle kullansam idare edermi acaba ne drsiniz lütfen yardımcı olun teşkkürler yorumlarınızı bekliyorum.
lpg taktırmayın arkadaşlar.ben brc taktırdım şimdi motorun subapları uzamış 1750 tl masraf çıkıyo pişmanııııımmmmmmmm.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri