Alıntı görkem koçsan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
en büyük aptallığım bence fiattan araba almak.bırakın lanet dandik bişi bunlar yaa teneke valla yaa.servis desen aynı.bisikletle gidiyom yolda bu kadar yol sesi duymuyorum yaa bu kadarmı olur.serviste kısadervreden doblonun bagaj kapağı alev aldı adamlar kovayla su atıyo bu servis yetkili servis ya ben buna şahit oldum daha ne diyeyim.tabi bence fikirlere ve düşüncelere saygılıyım
Bence aracınızı fazla küçümsediğiniz gibi kendinize de boşuna hakaret ediyorsunuz...
Fiat dediğiniz firma özellikle baz donanımlarında fiyatına göre oldukça iyi bir donanım sunmakta...Kendi deneyimlerime göre de 2 senedir kullandığım aracımda büyük bir sorunla karşılaşmadım...(Arka kapının sıcakta zor açılması ya da sert yollarda ses gelmesi haricinde) Ancak 4 yıla uzattığım garanti ile yıllık bakımda kapı kolunu değiştirtirim diye düşünüyorum...Ses konusunda da aynı sesin sert zeminde Astra'dan da gediğini gördüm...Bizi araca özel bir durum değil...
Servis konusundaki fikirlerinize bende katılıyorum...Servislerin büyük çoğunluğu profesyonellikten uzak ne yazık ki...