aynı ses 4 aylık gp da var bir bir türlü yapılamadı en son kavaklıdereye gittiğimde yapıldı 1-2 hafta ses yoktu şimdi yine başladı
Bu tip ses sorunları genelde ince ve yumuşak kalitesiz fitillerden çıkar,benim kullandığım Kangoo'da ses olmamasına rağmen,2009 senesinden sonra gelmeye başlayanlarda ses sorunu var,fitil kalitesi farklı olduğu için yolda rüzgar sesi içeri geliyor genelde...
aynı ses 4 aylık gp da var bir bir türlü yapılamadı en son kavaklıdereye gittiğimde yapıldı 1-2 hafta ses yoktu şimdi yine başladı
fitilmi değişti kavaklıderede...
yok hayır birmotta fitil içine hortum atmıslardı düzelmemişti sonra kavaklıdere otoyla tanısınca orada hortumu cıkartıp kapı ayarı yapmıslar düzelmişti ıkı hafta sonra yıne basladı bakalım haftaya yıne goturucegım
ok, inşallah hallederler buradan bilgi verirsen seviniriz bende 10bin bakımında yapmalarını isteyeceğim araç 7200km de şimdi...
tamam tabıkı de soylerım netıceyı haftya zaten bır hafta izinliyim hep arabamla ilgileneceğim inşallah koltuk kılıfı diktireceğim motor koruma boya koruma yaptıracagım
benim evomda da aynı sorun var araç daha 4000 km de ve sıfır aldım daha önceki gp idi bu kadar ses almıyordu bunda sizlerinde dediği gibi 90/100 km den sonra baya ses geliyor içeriye sorunu çözen bir servis bulursanız burdan paylaşırsanız sevinirim
dün aynı sorundan aracımı serviste bıraktım bıraz önce telefonla haber verdiler gelin alın hallettik diye sağ ön kelebek değişecekti inşallah halolmuştur. öğleden sonra almaya gıdecegım bakalım buraya gelişmeleri bildiririm.
yenı geldim ama sorunum hala devam ediyor en son cağre fitil siparişi verildi bakalım ne olacak
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri