Yedek anahtarımı çok ama çok zor aldım alabilmek için de 50 liralık mazot yaktım en az belki 10 kere gidip geldim galeriye ve sonunda yedek anahtarlarımı almayı başardım. Bana verdikleri sustalı asıl anahtar da kırık tı önce almayı denedim bana fiat birmot da 480 küsür lira fiyat çıkardılar neymiş plastik aksanı değiştirilemiyor komple yeni anahtar alacaksınız. tabii fiat ın fiyatı konusunda oha oldum. üzerine 500 daha koy 1980 model bir araç alırsın tabii akın arkadaşımın çabaları ile anahtarı da tamir ettik eskisi gibi çalışıyor. Para cepte kaldı zaten kalamsa da o paraya anahtar almazdım enayi yerine knmak resmen.

Aman 2. el alacaksanız kesinlike yedek anahtarını talep edin Türkiye ve özellikle istanbulda bu gibi durumlarda insanlara güvenilmiyor maalesef. (toplum bozuk yada ben paranoyağım) Yedek anahtarın da 250 lira cıvarında olacağını tahmin ediyorum ancak bu işi kodlayarak yedek anahtarları 50-60 liraya yapan yerler de var bunun için ruhsatın aslı ve kimlik fotokopisi ile tamamen yasal olarak yaptırmanız olası.