tofaş içinde personele bu araçlar kaçan satılıyor acaba ? üç otuz paraya satılıyorsa klima taktırılır ama çok bir avantajla alınamadıysa bilemem.
Araç seninmi? arkadaşınınmı? Arkdaşının ise arkadaşın tofaş personeli geçtiğimiz fabrika içi satışta soğk ülkelere siparaiş edilen fakat satılmayan yakşık 5 adet 0 km punto satıldı. Ve bu araçlara birmotta klima takılabiliryor ama 2300 ytl gibi bir fiyat duymuştum.
Bu arada soğuk ülkelere neden klima olmasın diye soran arkadaşlara şunu sorucağım sen aracına kışın ısıtsın diye extra webasto kalorifer taktırıyomusun ? Buda ona benziyor. Adam zaten yaşadığım yaz 1 ay gerek yok diyor.Ve bu araçlar klimasız satılıyor.
tofaş içinde personele bu araçlar kaçan satılıyor acaba ? üç otuz paraya satılıyorsa klima taktırılır ama çok bir avantajla alınamadıysa bilemem.
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
Aracın garantisi yoksa uzun süreli kullanım için çok mantıklı değil bu durumda, çünkü soğuk iklim için kullanılan yapıştırıcılar Türkiyenin sıcağında atabilir diye düşünüyorum.
Sanırım 2 yıl satılamıyor bu şekilde alınan araçlar (10 yıl önce Tofaş ta staj yapmıştım, aklımda 2 yıl gibi bir şey kalmış), 2 yıl sonra satarken 2. elde satarken kazandırabilir heralde.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri