Uzak yawÖyle bir hayat yaşıyorum ki okul sağolsun, Mersin'e zor çıkıyorum vallahi
![]()
Uzak yawÖyle bir hayat yaşıyorum ki okul sağolsun, Mersin'e zor çıkıyorum vallahi
![]()
4. vitesle 165 km yapan bir araç
Bu araçtan daha fazlasını beklemek anlamsız.Bu kadar olur bence gayet güzel
Aracım 3500 km geçti yeni yeni açılıyor.Gayette güzel.Ben memnunum.Hem eskisi oranla yakıt tüketimi biraz azaldı.
Tek sorun ses ve de ön takımlar.Buda GP nin farkı artık
Mali durumu düzeltince hemen lastikleri degiştirecegim.Eminim ses oldukca azalacak.
20 km de içeride okadar ugultu oluyorki anlatamam.
Bizim yollarımız PRELLİ ye hazır degil.
ben şahsen gayet mutluyum arabamla lpg taktırmayı bile düşünmüyorum performansa gelince hem az yaksın hem hızlı gitsin yok öyle bişey ikisi aynı anda olmuyor ne yazık ki ayrıca şehir dışında da her zaman 160 hiç zorlanmadan görüyorum daha fazlasını zaten motorla(yamaha R1 ) gördüğüm için sürat de yeterli bence...
ben 5 kişi arkadslarla gezmeden dönerken aracta hafif yüklüyken 185 gördüm lpgde resmide vardı göstergenin ama hafıza kartı silindi bi daha kısmet olursa koyarım ben![]()
ankarada lpg takacak iyi bir usta ve servis tavsiye edebilirmisiniz. birde garanti bozuluyor mu acaba? birde hangi markayı tavsiye edersiniz lpgli kullanan arkadaşlar sorunla karşılaştıysanız yazabilirmisiniz. teşekkürler
benimki benzinli 1.4 77hp fire motor hafif rampa aşağıya 200 gördüm çokda rahattı.ama motoru çok iyi açmak lazım yoksa kadranı tamamlayamaz
milano veya atiker tavsiye ederim ama (bence) yinede taktırmayın yazık oluyo motora.tabi bu benim düşüncem siz bilirsiniz...
3800 DEVİR 120 KM. BENCE HEM ŞEHİR İÇİ HEM UZUN YOL GAYET GÜZEL BİR MOTOR. Kullanım tarzınız çok önemli.Sakin kullanımda 120 130 bile gitseniz sizi üzmüyor. Atak olduğu devirler 1000-4200. En iyi tork 3000 devirde alınıyor. bu da size 115 km hızda atak kullanma şansı verir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri