cidden nasıl olmuş bu olay
peki anahtar kaybolursa yenisini hangi anahtarla yapacaklar bizden yedek anahtarı istiyorlar
cidden nasıl olmuş bu olay
peki anahtar kaybolursa yenisini hangi anahtarla yapacaklar bizden yedek anahtarı istiyorlar
Anahtarlar la birlikte birde kart verilmişti. O kartın üzerinde kod var.
yedek anahtarı istemelerine gerek yok
olay şu arkaşın yedek anahtarı teslim sırasında çıkmamış daha sonra anahtar istenmiş onlarda yedeğide kumandalı yollamışlar ne bal ama
Harbiden bal değil şerbet yaw![]()
kasko şirketi yedek anahtarımı kaybettiğim ve yenilemem için karakol tutanağı istiyor.ama 2 karakol da vermiyor.senin beyanın yeter diyor.iş yokuşa gidiyor ama bi tanıdıkla çözecem artık.bi de şunu merak ediyorum.2 anahtarında orjinal olması şartmı acaba??yani kaskodan para alabilmek için
konu hortt olmuş
Bende yedek anahtarı kaybettim kaskom da anahtar kaybolması veya çalınmasına 675 tlye kdr karşılayan kloz var fakat kayıp eşya tutanagı istiyorlar..
Vee aynen senin ki gibi karakolda tutanak tutmuyor !!
Beyanlada olmuyo en azından görüştügüm bi kaç yetkili servis öyle diyor ne yapıcann ???
benim aracı alırken bana kod falan vermediler tabi 2.el aldığım için kodu nerden bulabilirim kitapçıkta falan yazarmı çünkü kitapçıkların falan hepsi mevcut hatta içinde birde yazıcıdan çıkmış beyaz bir kağıt var üstünde numara falan var o mu acaba?
dışarıda 130 tl verip yaptırıcam ama kasko bi çalınma durumunda kabul edermi bilmiyorum.kaskonun bi anlamı kalmıyor bu şekilde ne uyuz işler
Yedek anahtarım kaybolmuştu...code istediler..code kartımda kaybolmuştu...o zaman tüm sistemi değiştireceğiz dediler...Sigortamda senede bir defaya mahsus 750 tl ye kadar anahtar klozum vardı...onu kullanarak tüm sistemi değiştirdim...900 tl tuttu servis indirim yaptı...750 tl ye fatura çıkardılar...sadece serviste beyan yazdım..kabul ettiler 1 kuruş ödemeden yeni anahtarlarımla çıktım...sigortam halk(birlik) sigorta...
Özel Kurmay Başkanı...
Bende aynı şekılde yedek anahtarı ve code kartı kaybettım, serv,ste bana sadece yenileri yapılacak 375 tl ve peşin ücret alınıyor dediler.Komple sistem değişek falan demediler ama?
arkadaşlar ben aracı aldığımda yedek anahtar gelmedi uzaktan kumandalı olan bende kaskodan karşılattım hemde 2 tane uzaktan kumandalı oldu code kartıda karşıladı sağolsunlar![]()
Eflatun'a sormuşlar;İnsanoğlunun sizi en çok şaşırtan iki davranışı nedir?
Eflatun tek tek sıralamış,Çocukluktan sıkılırlar ve büyümek için acele ederler. Ne var ki çocukluklarını özlerler.Para kazanmak için sağlıklarını yitirirler.Ama sağlıklarını geri almak için de para öderler.Yarınlarından endişe ederken bugünü unuturlar.S...onuçta, ne bugünü, ne de yarını yaşarlar. Hiç ölmeyeck gibi yaşarlar. Ancak hiç yaşamamış gibi ölürler.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri