çok geçmiş olsun gözümüz gibi baktığımız arabalarımızın bu hale gelmesi çok üzücü öncelikle arkadaşlar süratden uzak duralım.
Benim aracımda Dunlop SP30 geldi; aracım 53000 km de şimdilik maşallahı var. Benim için tek kusuru; çok ses yapıyor.
Çok geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun gözümüz gibi baktığımız arabalarımızın bu hale gelmesi çok üzücü öncelikle arkadaşlar süratden uzak duralım.
Çok geçmiş olsun
Saygıdeğer arkadaşım büyük geçmiş olsun. Arkadaşlar aman ha ne olur ne olmaz. Hızdan kaçalım. Bu hepimiziçin geçerli. Hiç bir şey sizden daha değerli değil. Sonuçta arabalarımızın yerle temas eden alanları 50cm'lik bir alan bile değil. Ne olur sizler çok kıymetlisiniz yerinizi sizden başka kimse dolduramaz. Herkese kazasız belasız keyifli sürüşler dileğiyle sevgi ve saygılar sunarım.
Büyük geçmiş olsun!inanın kendimde kaza yaptığımdan nasıl bir duygu olduğunu biliyorum.Size bir şey olmamış.Allah korumuş.Gp sağlam şaseli araç!honda cıvıc bile 4 yıldız GP 5 yıldız..
Lastiklerimi yeni değiştirdim BRIDGESTONE Turanza ER300 RFT aldım
eğer lastiğinize güven mek istiyorsanız bu lastiği tavsiye ederim RFT güçlü yanaklar sayesinde patlasada belli bir klometre gidebilmesi demek yani aracı taşıyacak kadar güçlü yanak ne balon derdi ne patlama derdi riski yaratmaz diye aldım
BMW bu modeli 3 serilerinde 17'' fabrika çıkışı olarak veriyor
Araçlarımızda fabrika çıkışı olan lastikler markanın en düşük modelidir bu sorunu modele yormak lazım bence
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri