hoşgeLdiniz, keyifLi forumLar
Merhabalar Ben Antalya'dan Nazim..
Ailem, Grandepunto Starjet 95 5k Granit Gri 2006 (ağustos 2006 çikişli Ruhsatta Yazmiyor Ama 2007 Model) Sahibi..ruhsatta Benim Adim Yazmadiği Için Benim Demiyorum)
Ailem Grandepuntoyu Alinca Bende Nedense Nissan Navara Isteği Doğdu Ve Geçen Gün Antalya Autoshow Fuarina Kadar Açikcasi Puntoyu Gözden çikarmiştim.
Nissan Kirmizitaş Yetkililerinle Görüştüm. Puntoyu Verip Navara Alacaktik..
20 Aylik Ve 19.000'de Olan Daha Garantisi Bitmemiş Ve Grande Puntolarin Içindeki En Yüksek özellikli özelliklerde Olan Arabamaaa..
15.000 Ve 15.500 Ytl Fiyat Verdiler.. Arabayi Görmeden Sadece Ruhsata Bakarak.)
Satiş Danişmani Bayan Arabalari Genelde Böyle Aldiklarini Söyledi.. Yani Resmen Adamlar Satmak Istemiyorlar.. Bizde Puntomuzun Nesi Var Diyerek Arabamiza Sahip çikmaya Ona Hakettiği Gerçek Değerini Vermek Istiyoruz.. Bende Bu Yüzden Artik Aranizdayim Diyebiliyorum.. Herkese Merhabalar)
Konu AntalyaTeam tarafından (21/04/2008 Saat 21:28 ) değiştirilmiştir.
hoşgeLdiniz, keyifLi forumLar
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
hoşgeldın ıyı forumlar
Hoşgeldiniz keyifli forumlar
hoşgeLdiniz..
Hoşgeldiniz.
5 yıldızlı bir araçtan inip 1 yıldızlı Navaraya binmek akıl karı değilmiş zaten.
Hoş geldiniz...![]()
hoşgeldin! mutlu forumlar!
aslında satış temsilcisi size faydalı bişi yapmış... istemedende olsa....![]()
2007 Grande Punto Dynamic 1.3 75 hp Titanyum Gri ...
Aramıza hoş geldiniz.
Satış danışmanı bayanıda kutlamak gerekiyor. Sayesinde buradasınız artık..
Keyifli forumlar dilerim...
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
aramıza hoşgeldiniz, keyifli forumlar. bu arada aracını nereye takasa verirsen ver hep aynı şeyi yaparlar.![]()
Daihatsu Copen
Hoşgeldin Nazım,
Takasta değerinin oldukça altında fiyat veriyorlar ama Nissan biraz abartmış![]()
Hoş geldiniz
hoşgeldiniz
Hoşgeldin Nazım en iyisini yapmışsın aramıza hoşgeldin
GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
aramıza hoşgeldin
Herkese Çok Çok Teşekkür Ederim.. Bende Satış Temsilcisinin istemedende Olsa İyi Birşey Yaptığına İnanıyorum artık) Kafamı ve Bütçemi Toparladıktan Sonra Aranızda Çok Daha Aktif Bir Şekilde Yer Alacağım..Tekrar Teşekkürler..herkese iyiforumlar dilerim..
hoşgeldiniz aramıza
hos geldınız...
ŜĘŔĎÅŖ
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri