bende en son 3 sene önce falan geçiyordum.şehir içinde doğru bir sürü ışık vardı yol yapımı vardı.Bilmiyorum şuanki durumu nedir
Merhaba arkadaşlar hep gittiğim bursaya bu sefer çınarcıkta kamp için gideceğiz, aslında motosiklet ile gidecektik fakat 4 kişi belki 5 + bagaj olunca evomla gitmeyi daha makbul gördük malum motosiklette bagaj yok![]()
Giderken vapurla dönerken karadan düşünüyorum hiç bursa tarafına karadan gitmedim hep vapurla geçtim vapurdan sonraki yolu çok iyi bilirim fakat körfezi dolaşan oldumu hiç ? internette araştırdığıma göre çok ışık olduğunu ve eziyet olduğunu okudum gerçek böylemi siz değerli arkadaşlarımdan bilgi istiyorum![]()
Gideceğim yol budur.
kalk??: Fatih/Istanbul, Türkiye var??: Te?vikiye, Türkiye - Google Haritalar
Saygılar![]()
bende en son 3 sene önce falan geçiyordum.şehir içinde doğru bir sürü ışık vardı yol yapımı vardı.Bilmiyorum şuanki durumu nedir
Körfez yolu çok güzeldir. Sadece karamürsel taraflarında yol çalışması var sanıldığı kadarda çok ışık yok. Kaymak gibi yol.haftasonu bende çınarcıkta olacağım görüşrüz.
merhaba berk ben ocak ayında gittim karamürsele kadar o zaman yol çalışması felan vardı ama orda kuzenler var geçen hafta onlar geldi yol tamamen bitmiş ışık derdine o kadar takılma yeşil dalga sistemi var zaten bi yakalarsan gidiyorsun. tabi ışık sadece izmitten ayrılıp içeri girdiğinde karamürsel çıkışına kadar var onun sonrasında ışık fazla yok. izmit öncesinde zaten otobandan gideceğin için sıkıntı yok gayet rahat bir şekilde gidersin bence
hayırlı yoluculuklar.
k€L!m€L€r!n y€Tm€d!ğ! kAdArıM,n€ kAdAr AnLaTıR$am AnLaTaYıM,AnLaDığIn kAdArImM ...
Teşekkür ederim arkadaşlar peki yol yokuşmudur yoksa düzmüdür çoğunlukla rampa gibi gözüküyor navigayondan
Düz sayılır çoğu yer2010 yazında beton bariyer uygulaması ve yol yapımı vardı birçok yerinde ama bitmiştir herhalde.
Bir kaç yerde yeşil dalga uygulaması var 50kmh civarı gitmeyince ışıklara çok takılıyorsun. Ya da 100kmh gitmelisin ki o da mümkün değil oradaAraçta arkadaşların da olduğuna göre muhabbet vs derken çok sıkılmazsın yolda
Gerçi FULL yüklü fire ile ş.dışı yola çıkmadım henüz, o şartlarda araç keyif vermeyebilir gibi geliyor insana.
Sonuçta çoğu zaman tek başına biniyoruz araca. Sen bir de motora alışık olduğna göre, biraz canını sıkabilir.
Tabi maddi kaygıların yoksa verirsin devrin gözüne gözüne, keyfine bakarsın orası ayrı mevzu![]()
benzinden yana sıkıntı yok 150 km hızla gitmeyi planlıyoruzgeçen hafta edirne yaptık 8 motor 2 araba micra 1.2 di tokatladım motorları geçemedim tabiki fakat gitmeyen fire diyorlardı 150 zorlamadan gordum 160 170 duz yolda çıktım rampa aşağı 195 gördüm videom var gopro ile çevredeki ağaçlar gözükmüyordu ama rampa şaağıda olsa 200 yapamadım
sonra arkamızdan arkadaş geldi aveo almıştı 0 4 aylık araç 170 km hızla geldi park halındeyken motordan su akıyordu meğer kalorifer borusu patlamış sarsıntıdan motor full ıslak onu deri gibi yapmışlar bizimkiler alumınyum chevrolet tırt araçmış zaten leylek gibi araç o ben viraja 80 90 100 giriyorum acımadan hiç savulmadı çok şükür tabi keskiniğine bağlı
![]()
Konu motor delisi tarafından (25/05/2012 Saat 12:14 ) değiştirilmiştir.
ben genelde feribot sırası beklemktense o yolu kullanıyorum. izmit e kadar prb yok, izmit den karamürsel çıkışa kadar ışıklar var arkadaşların belirttiği gibi yeşil dalga sistemli. baya düzeldi yollar bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
çınarcık da güzel olur hava güzel olursa ...
Merhaba
Gölcük - Yalova arasını haftada 4-5 gün gider gelirim.
Gönderdiğiniz haritaya gore D130 karayolunu kullanacaksınız. Buna gore İzmit Merkez – Yalova Merkez arası ışıkların sayısını aşağıya yazdım. Bence hiçte azımsanmayacak bir sayı. Ayrıca Gebze,Dilovası,Derince taraflarındaki ışıkları hiç saymıyorum.
Kandıra sapağı -1 (Alternatif olarak sahil you Outlet Center tarafından gelirsen ışık sayısı – 5 olur)
Sanayi – 1
Gölcük – 4
Değirmendere – 3
Halıdere – 3
Ulaşlı – 2
Ereğli – 2
Karamürsel – 5
Kaytazdere – 1
Altınova – 2
Tavşanlı – 1
Topçular feribot iskelesi (sıralama için yazdım ışık yok)
Çiftlikköy – 2
Yalova dörtyol – 3
Bu ışıkların yarısına takılsan 1’er dkdan 15 dk yapar.
Feribot bekleme süresine denk gelir mi bilemem...
Ayrıca 3-4 aydır Gölcük’ün Yalova tarafındaki çıkışında ve Değirmendere merkezde yol yapım çalışması var. Yol tek şeride düşüyor (her iki yöne). Yine Karamürsel merkez ışıklarda yol tek şeride düşüyor (Yalova istikametine). Eğer iş çıkış saatlerine veya haftasonu trafiğine denk gelirsen buraları geçmek 10-15 dakikanı alıyor. Diğer zamanlarda çok zaman kaybetmezsin.
Bilgi olarak belirtmek isterim ki Gölcük ve Değirmendere’deki yol yapım çalışmaları yaz boyunca sürecek.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri