Alıntı mukavim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
benim parça fiyatlarına takmamdaki diğer bir konu ise; otoünlüde arkadaşla otururken adamın biri geldi, doğan ın ön tamponunu sordu adam 60 YTL dedi, benimkini sordum 630 YTL dedi, buda beni birhayli şaşırttı.

Ankarada ikinic el parça piyasası malesef çok güçlü değil. onun için sadece 0 parçaları arştırma gereği duydum. tekrar herkese teşekkürler. herkese iyi paylaşımlar diliyorum...

Merhaba arkadaşım aramıza hoşgeldin, aracın garantide ve kaskolu olduğu sürece çok büyük sıkıntılar yaşayacağını sanmıyorum. Araç daha yeni olduğu için diğer araçlarla yapılan karşılaştırmalarda fiyat biraz yüksek çıkıyor. Ben ön üst panjur ararken çıkma tamponuna 150 lira demişlerdi, demek sıfırıda bu kadarmış. bu arada oto sanayi sitelerindeki pek çok parçacı yedek parçayı servislerden çekiyor. Satış fiyatları servislerden biraz daha ucuza gelebiliyor. Sanayide ki en büyük avantaj işçilik fiyatlarının servise göre düşük olması. Ama kaliteli ve güvenilir bir usta bulamazsanız servisten daha pahalıya mal edebilirsiniz