merhaba bence corsa alın puntoyu 6 sene kullandım corsa ya geçince aradaki farkı epey anladım
Herkese Merhaba.26 yaşındayım,Antalya da ikamet ediyorum 1 aydır.Devlet memuruyum.Yakın zamanda umarım biraz para biriktirip Punto almayı planlıyorum.Siteyi internette gördüm arkadaşlar çok güzel paylaşımlarda bulunmuş.Punto mu alıncaya kadar buradan biraz bilgi sahibi olmayı düşünüyorum.Forumun çok faydalı olacağını düşünüyorum.Herkese sevgiler
merhaba bence corsa alın puntoyu 6 sene kullandım corsa ya geçince aradaki farkı epey anladım
Koray hoşgeldin sen yukarıdaki arkadaşa bakma her forumda oldugu gibi arada bir çıkıyor böyleleri![]()
hoşgeldiniz, kısa zamanda gönlünüze göre bir araç bulmanızı diliyorum...
hoş geldiniz, İstediğiniz aracı bulabilirsiniz umarım.
hoşgeldiniz, gönlünüze göre olsun inşallah. Puntolar hakkında epeyce bilgi edinebilirsiniz buradan. Almadan önce iyi araştırmanızı tavsiye ederim.
BeşiktAŞK
2007 Grande Punto Dynamic
Hoşgeldiniz. Inşallah gönlünüze gore bir araç bulabilirsiniz. Forum olarak elimizden geldigince her daim yardımcı olmaya çalışırız.
Saygılar.
Grande Punto 1.4 Fire Dynamic 2011
hoşgeldiniz iyi forumlar
hoşbulduk arkadaşlar
Keyifli forumlar diliyorum. Puntolar hakkında bilgi sahibi olmak için en doğru adesi bulmuşsunuz.
hoşgeldin... keyifli forumlar...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri